Ahad, 25 November 2012

Mangsa by Gina Yap Lai Yoong

.
yo whats up ... memblogkan diri again ... kali ni nak sharing buku yang baru jer habis aku telaah ... dan buku untuk kali ni ialah MANGSA hasil penulisan Gina Yap Lai Yoong keluaran FIXI ... ohh lupa actually MANGSA ni merupakan buku kedua si Gina bersama FIXI buku pertama beliau bertajuk NGERI ... :D 


apa yang menarik dengan MANGSA ni ... :-/ well selepas aku habis baca buku ni ... memang BEST lahh aku leh katakan ... serius memang kena baca NGERI dulu kot ... baru seronok nak baca MANGSA ... ialahh kalau tak mesti banyak tanda tanya ... :P

macam aku pun pada mulanya memang tak amik port pasal hint hint kena baca Ngeri dulu coz aku memang dah baca ... so bila aku dah baca baru aku faham ... opsss motip kan nak cerita lebih lebih ... nanti tak thrill lahh kan ... so rating ... oklahh 3.9 aku bagi ... ni yang aku rasa tak sabar nak tunggu kesudahan cerita dari Gina ni ... heheheh rasanya ada ke yang ke 3 ... :-?

so pada kalian yang memang follower FIXI apa lagi ... cepat cepat grab MANGSA ... sebelum kalian ketinggalan ... takut gak tup tup FIXI keluar buku baru lagi ... dan dan jer aku kan ... tapi kalau betul apa salahnya kan ... hehehehhe :P

jadinya gitulahh kisah untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ... ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

Syakir Rahman berkata...

ngeri pon aku x baca lagi.. huhuhu

KeMatZ berkata...

hehehe ... ko kena baca Ngeri dulu ... takut ko tertanya tanya nanti bila ko baca Mangsa :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin