Selasa, 7 April 2009

Tiba Tiba Mau Makan Mee Kari....

.
hemmm... tiba tiba aku rasa macam nak pekena mee kari ajhe.. tak tau kenapa.... so buat plan mau pekena kat area bukit aman... apakah... sampai bukit aman... tapi kat sana memang ada satu stall mee kari yang sedap....

so sajhe planning ngan si Ayu... si diva librarian and finally dia ngan hubby dia setuju mau join.... tapi bila try nak confirm sama si Ana... dia lehh tido plak.. so kitorang decide pekena mee kari kat SG Curry House area umah si Ayu ajhe....

actually tempat ni dulu aku selalu gak lepak pekena mee kari zaman zaman belajar dip... time tu nak ke sini pun tak perlu tempoh tol bagai.... tapi skrang harus lahh... kena tempoh.. untuk mengelak terpaksa ikut area taman taman perumahan.... so sampai ajhe aku memang tak ada menu lain order Mee Kari.... si Ayu order nasi Itik... dan Hubby dia si Rafi order Wantan Mee apa ntah...

Mee Kari

Wantan Mee

Nasi Itik

hemmm seperti biasalahh... sambil lepak lepak makan.. kitorang duk sembang sembang.... macam macam topic... tiba tiba rasa teringin nak lepak lepak sama semua budak budak batch diploma... hemmm apa citer dorang semua... well masing masing busy ngan life masing masing sekrang... hehehehe....

look aku tengah menikmati mee kari... dan air asam boi... yang betul bila ko minum ajhe air tu... muka ko akan berubah ok... wakakakka... kat bawah ni si Diva Librarian tengah duk menikmati Nasi Itik...

hemmm nengok Nasi Itik dia... membuatkan aku rasa nak tapau bawa balik ajhe.. tapi kerana duk lepak lama borak borak... sampai aku tak ada mood nak tapau... tak apa next time aku akan mai.. pekena nasi itik plak.... hehehhee....

errkk... motif tepek gambar sendiri... actually tengah duk pikir.. panjang gak rambut aku ni dah... sampai tadi.. time breakfast... ngan member aku... yang dah lama tak jumpa... siap tak perasan aku depan dia.. coz dia nengok dari belakang... wakakkaka.... adakah aku perlu potong rambut aku ini... erkkkk...

hemmmm ntahlahh maybe ye kot.... tapi bila... hahaha.. tunggu dan lihat... oklahhh nothing to story... so nantikan next story kalau ada.... stayTuned...


*** citer bab potong rambut... kalau aku potong sure orang paling tersenyum lebar... abah aku.... hemmm yelah nanti aku potong ***


TakSangkaYe...
.

9 ulasan:

ndr berkata...

sokong2,, klu ko potong rambut,, dah serabut laks aku tengok,,hahaha tapi aku tau la,, lu ko potong rambut tuh ble,,atas due sebab kankan??

KeMatZ berkata...

tapi rambut aku still tak lehh nak cantum kalau aku tarik ke depan leher aku... wakkakak...

apa sebab tu ye.... dan dan ajhe ko...

Adam Arjuna berkata...

wah rambut...
guna jari kaki pon boley...

wakakak...

gi makan tak ajak..SENTAP!!

well, dak↓ dip sumer bz ker??
bz la kot..

diva librarian - membzkan diri ngan diva divana dia..

Kematz - show sana sini.. artis la katakan..

arjuna - tak abis2 benti keja..

rafi - tgk join bina badan.. aku tak tau la..blom membina-bina lagi ke badan dia tuh...

ana - membzkan perut gendong baby..

ina - membzkan diri ngan tuan dia..

ahahaha....

farina abdullah berkata...

sekrg jgk saya g crk mee kari
huhhu! teringin

KeMatZ berkata...

Adam....

bukan ke aku ajak sekali... ko kan busy ngan career ko tu... kerja sampai ke subuh... heheheh....

statement ko tu kelakar sioot.... bila masa aku artist.... hahahha....

Farina....

erkkk... tu nak pekena mee kari kat mana tu.... ada port yang best tak....

Adam Arjuna berkata...

ala..ajak2 itik jer..
sbb tu mkn nasi itik nak kasi jeles..
sentap lagi..ups!! mmg ko artis aper kann..?

ar tu ko ckp saja nak simpan rambut panjang utk shooting drama pendekar kat tv3 kan..? tajuk aper tah, tak igt aku..

bz ngan career la sgt kan, keje pon tak tau cam ne..?? apa kata ko sponsor aku utk bulan ni..hehe..

KeMatZ berkata...

cehhh... pelakon pendekar lahh sangat... ada lagi ke citer tu beb... hehehehe...

pelakon lahh lahh sangat... aku baru berangan ni gi audition Wayang Kita... tapi macam tak berani plak....

wakakakka... harus kena reject..
package tak cukup...

Mazwani 'Nafty' Ayu Binti Mazlan berkata...

Pendekar?

wtf? huhu.. pasal rambut tanak komen, sbb aku ni juge menpunyai rambut ala juon yang boleh membuatkan hantu raya tengok je terus cirit birit.


Memang best lepak dengan kau zam. Benda tawar boleh jadik sedap.. Air asam boleh jadik macam clorox.. menyengat!!.. juling mata aku minum air asam boi tu.


Lain kali aku bawak tempat nasi goreng daging pulak.. Adam, mau joinnn????

KeMatZ berkata...

ayu... ko jangan caya citer pendekar bagai..

rambut tu lahh... aku rasa nak potong lahh... heheheh.... nanti aku roger ko kita gi saloon yang ko kata tu....

erkk... pasal lepak... bila bila lehh... aku pun mau try itu nasi goreng daging....

adam jom malam esok.. hang out...
FRIDAY NITE LIVE....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin