Rabu, 26 November 2008

Aku Menonton Movie.....

.
ya... aku sudah pun melihat ini wayang... aku menonto ahad lepas tapi sampai la ni... aku tak berkesempatan nak share ngan korang pasal cerita ni... dan rasanya dah lambat kot... maybe korang semua ada yang dah nengokkan... tapi aku tetap nak sharing dan memberi pendapat tentang cerita ini.... hemmm....

well pada aku jalan cerita dia ni ada.. tapi tak tau nak cakap macam mana ya... mana silap nyer... coz adakala nya membuatkan aku mula mengantuk melayan cerita ini... seriusly.. kalau aku layan dvd sure aku dah main forward foward cari scene yang ada Sharifah Amani.. boleh... hemmmm....

walaupun citer ni seperti kita tau bukan happy ending... tapi kira oklah cuma aku pun kurang pasti... sama ada aku terlepas pandang ke.. coz seperti aku kata tadi kan.. cerita ni agak macam... slow sangat... sampai ke ending aku tak tau apa sebenarnya penyakit si Pierre Andre tu.... but member aku kata pun memang tak ada mention pun....

hemmm tapi kalau ikutkan jalan cerita not bad lahh... boleh dikembangkan lagi.. hemmm... tapi pada akulahh kan.. yang sememangnya tak berapa expert nak review filem ni... seperti bloger bloger tegar or filem lain.... oklahh... maybe citer ni ada sambungan kot... maybe ada Selamat Petang Cinta maybe siapa tahu kan... cinta diantara Que Haidar dan Fazura..... heheheh....

memandai ajhe aku... ntahlahh.. so pada sesiapa yang ingin tengok... aku nak suruh or paksa nengok pun tak berani beb... depand lahh korang semua masing masing ada hak nak gi... hehehehe... tul tak... eheheheh.... mungkin korang lehh feel more dari aku ke.. mana tau kan... hehehehe.....

so gitulahh citernya... so stayTuned...

p/s: Suka Nengok Amani dengan baju pengantin purple lengkap bertudung.... cute bangat.... I LIKE..... Suka Suka Suka....


TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

gidong berkata...

Saya suka soundtrack dia nyanyian Dia Fadilla huhu

Adam Arjuna berkata...

wah...
satu perubahan terbaru dlm blog nampak..
dah jd peng-rebiu filem la kwn kita ni..ok la tu..
ada chance jd calon aku ni..!! :)

well..aku ada gak baca bebara rebiu pasal filem ni..hurmmm..

tgk tak ajak aku pon...sedey..

KeMatZ berkata...

hehehhe.... best kan... tapi aku lebih suka lakonan amani ajhe... kalau si amani tak.. sure aku tak gi nengok citer ni.. hehehehe

KeMatZ berkata...

adam... aku mana reti nak review best best pun... asal boleh jer... hehehhehe... memang still tak layak nak jadi blogger movie... hehehehe.... calon apa plak ni.... ????

ko mana minat cita amani ko kata...

Khapeace Khalead berkata...

mcm tak best jer bunyinyer, tak jadi gi arrhh

KeMatZ berkata...

khapeace.... heheheh depand lahh... kalau betul nak gi kena terima hakikat lahh.. hehehehe memang citer ni slow bangat....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin