Khamis, 20 November 2008

Celebrate Bday Ebi Kornelis..

.
oklahhh walaupun badan aku tak berapa nak stable lagi... but aku still gigihkan diri memblogkan diri ini... ialahh aku dah puas membuta siang tadi hingga nai migrain... karang ada yang tak lehh tido ini malam...

so cerita pasal celebrate bday EBI KORNELIS di Bora Bora Ombak Ampang.... hemmm actually planning asal nak buat pada malam 14hb hari tu.... mean lepak pada malam 13 hb lahh... tapi oleh kerana time tu si bday boy masih berada di sabah.. so finally planning dibuat pada 19hb nov....

ya... tempat juga masih ditetapkan di Bora Ombak Ampang.... hemmm so aku walaupun dalam keadaan tak berapa nak stable.... terpaksa gak kuatkan diri ini untuk tidak menghampa geng geng yang turut hadir... heheheh... so aku ngam ngam sampai around 8.30malam... kelihatan geng geng kebanyakkan sudah sampai... so bila dah sampai terus order...

so tengok kat meja ada booklet untuk menu... so just pilih one makanan dan one minuman.... so finally aku order... sizzling yee mee dan vanilla shake... memang bijak kan.. dah tau batuk bagai nak gak minum sejuk sejuk bagai... finally flat....

around kul 8.45 macam tu.. si bday boy pun masuk... so dia masuk.. so bila dia dah masuk.. dia pun duk and order.. tapi kitorang dah mulakan dah melantak menu kitorang... hehehe lapar beb... heheheh... so beberapa minit kemudian kek pun dibawa masuk....

hemmm turut bertuah time tu AuntyRuby... yang turut menyambut ulangtahunnya pada bulan yang sama... wahhh meriah gitu.. so majlis tiup lilin... potong kek pun berlangsung....

so bila dah kat bora ombak tu.. sememangnya kita tau ada stage live band... so tipulahh kan kalau si Bday Boy ni tak kena melakukan persembahan.... hehehe so Ebi pun tak mengecewakan hadirin dengan berduet dengan penyanyi di situ dengan lagu Ketahuan... serta turut menyampai 3 buah lagu medley.... Mentera Kasih.. Musafir Dunia... dan Pahlawan Cinta....

hemm habis ajhe persembahan... kembali duk melepak makan makan..sambil sambil.. chat... berborak bagai... dan kebetulan... malam tu memang ada tarian poco poco... tak kira apa lagu pun.. mereka tetap akan menari poco poco...

dan Ebi pun turut serta.. bersama sama hadirin berpoco poco... heheheh yang ni aku tak sempat nak capture video.. so just gambar ajhe... hehehhehe... selesai berpoco poco untuk satu lagu... ebi pun duk kembali melayan peminat peminat nya... bergambar... bagai semua lahh....

selain tu.. turut diadakan sessi autograph.... pada sesiapa yang ingin kan sign si ebi ni... pun mula memberi gambar yang pihak penganjur berikan sebagai tanda terima kasih join event ni....

dan... finally bergambar ramai ramai lahh... apa lagi... heheheh pelik kali ni aku tak join bergambar... coz tak berapa nak sihat katakan... tapi gigih mengsnap gambar....

so around kul 12 malam gak lahh kitorang semua bersurai.. walaupun ada diantara kitorag yang awal dah gerak dulu... kira yang tinggal yang bergambar diatas tu lahh... antara orang orang kuat.... dalam EBI FC... hehehehe....

so settle terus balik umah... sampai umah adalahh around kul 12.30 mcam tu lahh gak.. badan dah mula rasa tak sedap.. finally pagi.. flat... terus MC.... apaNAKbuat.... so gitulah lahh citernya... stayTuned for next story... ada ke.. ??

TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

arina sativa berkata...

takde ke gambo hadek gigit jari,pakai cincin hahahah

KeMatZ berkata...

arina.. tak ada lahh dalam camera iols tak da pun... camera heols kot,,,

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin