Khamis, 6 November 2008

Tag Kena Begambar......

.
hemmm actually aku baru ajhe habis update blog citer pasal last day aku nye vacation... tup tup nengok kat shoutbox ada hadiah plak... si Yanie ni boleh plak dia tag aku... but tag dia ni kali ni lain dari yang lain.... so aku pun dengan slumber ajhe ambik camera aku... sahut cabaran itu.... dan inilahh hasilnya....

ngan muka toya ajhe kan... hehehehhe apa nak buat dah kena pun on the spot kan.. tu lah cabarannya...... so nak tau rules dia apa ni dia aku senaraikan...

Law & Order!

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this

hemmm... so siapakah mangsa 10 orang yang aku nak tag tu... oleh kerana tag ni pada aku rasa unik lahh kan.. bukan kena jawab soalan merapu meraban pun... just snap a picture... so aku nak tag 10 orang yang aku rasa mereka ni ada camera..... so mereka ialahh...

AdamArjuna
Arbain
Romie
Zaid
Gidong
Awie
SukaHati
Pza
Hanani
NDR

hemmm... kenapa aku pilih mereka ni.. selain mereka ni memiliki camera... mereka ni pun memang kaki possing.... heheheh coz aku kenal bangat sama dorang... walaupun dorang cuba menidakan padahal hati mereka... pasti mau bergaya bila nama lensa sudah bersedia untuk mencapture poss mereka... apa aku ngarut ni.... ala layankan ajhe tag ni.... itu pun kalau korang sporting... kalau tak apaNakBuat... tak kan nak paksa kan.... negara demokrasi beb.... but satu ajhe aku nak cakap... korang ingat korang DIVA SUPERSTAR....

layankan ajhe...

TakSangkaYe.....
.

11 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

wei...aku mana ada camera....

gidong berkata...

Mcm Mcm lah kemat ni huhuhuhu

HaZiFah berkata...

aduiiihhh
nama-ku pn t'list-kah?
Ahahahhaha
yer2 nk amik gmbo la nih

shah berkata...

cam aku kenal je tilam kt blakang tu...kekeke

nhanania berkata...

aku skrg dlm ofis ni..aci x?
mesti la aku post baik pny kan?

KeMatZ berkata...

adam.... phone ko tu... phone ko kan canggih.... gambar pun lagi cun dari phone aku.. eh bukan dulu ko beli camera ngan aku ke...???

gidong... sahutlahh cabaran ini... ko kan model...

pza.... harus... sebab ko kan masuk canonmarathon...

shah.... tilam... hehehehe abaikan pemandangan belakang itu...

nany... what ever... janji ko sahut cabaran itu.... tp kalau di rumah lagi style.... wakakkaka....

Adam Arjuna berkata...

camera aku dulu tu dah aku courier kan hantar balik kg...

ahahah...

nnt la aku snap gambar...
(ish..nyusahkan la budak nih..aku bru je nak buaang tabiat² amik gambar nih...)

nhanania berkata...

zam biar aku jwb kn tuk ko
adam poyoooo

KeMatZ berkata...

adam... apa lagi snap ajhe lahh.... tak hilang kemachoan ko tu.. ko macam tak biasa photoshoot bagai ni.... yang aku pilih ni memang kaki pose depan lensa tau... hehehehe...

nany... dia biasalahh dia control macho dia... kata artist.... hehehehehehe

Adam Arjuna berkata...

aku dah ada PA la...
so, PA aku dah tlg jwbkan tu..
wakkaka..

KeMatZ berkata...

adam.... biasalahh ko kan artist... tu semua berebut nak jadi PA ko... ko kan ala ala si BAWANG.... wakakakka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin