Selasa, 26 Julai 2016

Apakah ??

.
 


 menggelabah bila terlihat
food truck menjaja pork burger
meroyan bila berpuasa
ada agama lain makan depan mereka yang berpuasa
pening kepala bila kau ternampak
simbol yang menyerupai salib di depan mata kau
panas punggung bila tahu
kehadiran Salena Gomez

actually apa masalah
depa ni
aku sendiri tak faham
dan tertanya tanya
apa masalahnya

tenat sudah mereka ini
banyak lagi pekara yang
patut difikirkan

ntahlah
yang penting
kuatkan iman memasing
takkan hanya dengan issue remeh
ini kalian tewas

[ antara issue issue remeh 
walaupun bagiku 
bersepah lagi issue issue remeh ]

APAKAH

TakSangkaYer ... :-t
.

Isnin, 25 Julai 2016

Bila Phone Tertinggal :(

.

bila hal ini terjadi pada diri kamu
nothing to say
just tabah hadapi dengan senyuman
:)

TakSangkaYer ... :-t
.

Jumaat, 22 Julai 2016

Lanjut ..

.

salam permulaan kaya kata
baru baru tersebar konon konon
tempoh bersara akan dilanjutkan 
pada umur 62
what i can say 
so bila muka muka baru
or generasi baru nak come in
kalau yang lama lama ni still ada
hemmmm
idea, pemahaman mereka kadang kala
kebanyakkan semuanya akan menyukarkan
sesuatu perkara ingin dilakukan
benda ni terlalu complecated
untuk dibahaskan
cuma ialah
kita tunggu dan lihat saje lah
kan ..

for me if bidang education is
ok to maintain mereka mereka ni
coz knowledge depa memang awesome
but kalau yang level level
biasa tu ... hemmmm
mereputlahhh



** terupdatenyer idea ni coz baru baru ni kena deal ngan depa yang kurang faham apa yang kita lakukan ... redha jer lahhh :P

TakSangkaYer ... :-t

Rabu, 20 Julai 2016

Salam AidilFitri 2016

.

Salam and Hello
permulaan posting untuk buat come back
memandangkan still dalam mode raya
so sebagai permulaan
just nak amik kesempatan untuk say
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MOHON MAAF ZAHIR BATIN
buat semua pengunjung
Hampeh Dot Com Zone

terima kasih terima kasih
terima kasih
kerana masih sudi
jenguk jenguk ruangan ini

SALAM kenalan pada mereka yang baru pertama kali
dan salam berkekalan pada mereka yang senantiasa
jenguk ruangan ini

:)

TakSangkaYer ... :-t
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin