Selasa, 21 Oktober 2014

#ThrowBack Jamuan Raya AntaraBandar 2014

.
memandangkan aku baru jer kembali active semula memblogkan diri ... so sebagai permulaan ... aku belanja gambar jer lahh ye ... itu pun throwback nyer series ... coz belum lagi sharing ... hahahah ... jadinya ... layannn ... ;)













TakSangkaYer ... :-t
.

Isnin, 20 Oktober 2014

memblogkan diri !!

.

just wanna say ..
aku akan kembali memblogkan diri
setelah lama menyepi

stay tuned !!

TakSangkaYer .. :-t
.

Rabu, 27 Ogos 2014

Thanx 4 Tha FM #33

.
dah lama rasanya aku tak sharing or citer pasal FM kan ... adakah aku dah mula rasa kureng dengan FM FM ni ... atau member member yang selalu hadiahkan ole ole FM untuk aku pun dah kurang travell hemmm ... aku pun kurang pasti ...

tapi kali ni aku nak share ... baru baru ni aku dapat FM World Cup BRazil 2014 ok ... Netherland plak tu .... perhhhhh rasa nak nangis jahhh dibuat nya ... :P


thanxxx a lot aku ucapkan buat geng Gigih aku suatu ketika dulu ... heheheh bro Apu ... coz sudi belikan ole ole dari Brazil ... cuma kali ni dia tak sempat nak penuhi kiriman fm HRC jer ... tapi tak ada hal ... FM world cup pun dah memadai ... thanx bro ... :D

TakSangkaYer ... :-t
.

Selasa, 26 Ogos 2014

Makey Makey kat Gelanggang Hijau

.
still lagi dalam mood raya raya nyer citer ... kalau before this duk citer aku gi sana sini open house ... kali ni untuk julung kali kali nya ... aku ngan wife aku plak buat sedikit jamuan ringan sempena raya kat rumah kitorang ... :P

jemputan pun tak ramai ... coz first time kan ... so mana yang sempat jer dijemput ... insyaALLAH percubaan pertama kitorang ... so menu pun tak ada lahhh grand mana ... hehehehe ... jom layan gambar ... :D










so pada kekawan terima kasih kerana sudi mai ... geng geng offcie ... geng geng gigih ... geng geng groupie .. geng geng wife aku ... terima kasih kerana sudi ke teratak chomel kitorang ni ... hehehe pada yang tiada digambar mintak maap ye ... coz time tu tiada profession photographer plak ... coz OP iols busy dengan tugasan beliau ... hahahaha :)

mohon maap kalau ada kekurangan atau ketidakselesaan buat kalian ye ... insyaALLAH next time kita ketemu lagi ye ... kalau sudi ... :P

TakSangkaYer ... :-t
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin