Ahad, 27 Julai 2014

Salam AidilFitri 2014

.

Salam AidilFitri
Di Ucapkan Buat Semua
Pengunjung
HampeH DoT CoM ZonE

mohon maaf andai ada entry
yang tak berapa disenangi
semoga kalian semua
berbahagia di AidilFitri

Selamat Hari Raya AidilFitri
Maaf Zahir Dan Batin
:)

TakSangkaYer :-t
.

Sabtu, 26 Julai 2014

Puding Oreo

.
baru baru ni time aku gi jenguk Abe ngan Akak tetiba Akak bekalkan aku Puding Oreo ... perhhhh bak kata pepatah rejeki jangan ditolak musuh jangan dicari ... tul tak ... :D


terima kasih Abe and Akak for tha puding ... pada CikWahi ... sila jeles ... hahahahha siapa suruh kamu pulang beraya awal sangat ... hehehehehe :P

TakSangkaYer .. :-t
.

Jumaat, 25 Julai 2014

Kisah Gelas McD 2014 Part 4

.
kembali memblogkan diri dengan kisah Gelas McD ... hahahha macam biasalahh bila tiba hari khamis aku akan mendriveThru kan diri untuk dapatkan koleksi Gelas McD aku yang seterusnya :D


untuk minggu kelima ni pun aku hampir hampir dapat koleksi yang sebelum ni punya ... nasib lahh pengalaman mengajar segala galanya ... so cek dulu siap tunjuk gambar lagi kat depa pattern apa yang sepatutnya ... hemmmm paling aku rasa upset bila supervisor dia begitu yakin kata yang dia bagi kat aku tu yang terkini ... adoiiiyaaaa ... sabar jer lahhh :|

tapi kelakar gak hadapi situasi ni ... hehehe apa apa pun ... kalau dah nama kolektor kan ... yang dah ada buat apa ko nak amik lagi ... haruslahh nak yang pattern terbaru ... :P

TakSangkaYer ... :-t
.

Khamis, 24 Julai 2014

Panas



minggu panas
rasa ingin terjun
dan berendam di air terjun
serius
panas
panas dengan situasi
panas dengan suasana
panas dengan keadaan
panas
panas

P.A.N.A.S

TakSangkaYer .. :-t
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin