Jumaat, 20 November 2015

8 Tahun Sudah ...


Wow ... Serius cakap ... bagai tak caya dah 8 tahun rupanya blog ni beroperasi ... walaupun lately ni ala ala suam suam kuku .... ala ala rumah usang tidak berpenghuni ... tapi ianya masih kekal berada dalam alam maya ... 

itulahh kekadang terasa ingin kembali active seperti di awal awal penglibatan dulu ... ada time tu ... sehari dua tiga entry up ... apa ada hal ada follower ke tak ... janji puas hati untuk update ruangan sendiri ... sebab tu lahh follower pun ngam ngam 100 orang hahahaha ... 

nasiblahh aku ni memang jenis tak kisah about followers tu ... sebab aku sendiri memang suka berahsia ... bukan nyer xpose sangat pun ruangan ni ... member member rapat aku jer kekadang yang tau ... kalau kenalan kenalan biasa tu ... normally dorang tau bila dorang terjumpa ... hahahahha ....

adakalanya menggelabah juga kan bila ada yang tau ruangan ini ... nak nak kalau member sekerja ... member sekolah ker ... ialahhh ruangan ni ... kekadang aku bukan betul sangat ... hahahahha tapi tulahhh aku ... ada time ok ... ada time tingtong gak ...

sekarang aku rasa aku dah tak kisah kot ... kalau orang tau ruangan ni ... ialah 8 tahun kot ... 8 tahun kau sebagai blogger ... tapi bukan lahh blogger terkenal pun ... blogger yang boleh buat event sendiri bagai ... aku hanya seorang blogger hampeh sajhe ... :P

so apa apa pun terima kasih lahh pada kalian kalian yang masih menjenguk ruangan ini ... dan aku mohon maap kerana dah lama menyepi ... heheheh almaklumlahhh situasi tidak mengizinkan aku untuk focus on this area lagi ... hahahahha poyo jer ayat aku ni ... hahahah

oklah insyaALLAH aku akan cuba untuk kembali active seperti biasa ... tapi ye lahh aku tak berani nak janji ... tunggu dan lihat saja ye ... hahahahha 

terima kasihlahhh ye ... kerana sudi baca panjang lebar aku meroyan ni ... hahahaha ialahhh mana ada dah orang kita yang suka baca benda panjang lebar bagai ni ... heheheh kitakan MALAS ... hahahah NAMPAK MENGAYOK .... =))

sekali lagi aku ucap Terima Kasih Pada kalian semua yang masih menjenguk area sini ... TERIMA KASIH TERIMA KASIH TERIMA KASIH ... 

TakSangkaYer ... :-t

Rabu, 26 Ogos 2015

8th Birthday !!

.
yeahhh today genap sudah 8 tahun MyBooku berjasa dan terus berkhidmat untuk aku .... so esok aku mau kasi dia rehat kat carpark umah aku .. heheheheh kira bagi dia rehat rehat santai ye ...

terima kasih terima kasih terima kasih kerana tidak banyak meragam dan memeningkan kepala tuan mu ... luv u MyBooku ... :P

TakSangkaYer :-t
.

Selasa, 25 Ogos 2015

Ssshhhh !!!

.

lebih baik diam dari berkata kata
lihat saja apa kata mereka
bila tiba satu ketika
ianya akan bertukar rupa
maka haruslah
berjaga jaga


TakSangkaYer .. :-t
.

Isnin, 24 Ogos 2015

Tahniah JDT ... Luaskan KuasaMu Johor !!!

.
memandangkan dah lama aku tak meroyan kat ruangan aku ni ... so kali ni aku nak amik kesempatan dengan mengucapkan tahniah buat Pasukan Bola Sepak Johor Darul Takzim yang telah mengekalkan kejuaraan Liga Super untuk 2 tahun berturut turut ... yeeahhh LUASKAN KUASAMU JOHOR :):):)





credit photo to ... johorsoutherntigers.com.my ;)

TakSangkaYer .. ;-)
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin