Selasa, 15 Ogos 2017

Birthday Present HotWheels Custom

.
Dah lama rasanya tak berupdate ... sajhe nak cuba try buat come back ... tapi tu lah ... so bila baru baru dapat bday present from my SweetHeart tu yang saja nak buat come back dengan entry bday present :)




tak sangka plak boleh dapat hadiah yang memorable seperti ini ... hihihih pada mulanya time owner yang custom hw ni up diri ini tertanya tanya ... ehhh aku punya ker ... tu pun sebab bila nengok concept ... JDT vs CAMARO ... (time tu owner blurkan gambar pada kad) hahahaha 

dalam hati macam ye ... coz cam itu baju ... tapi tak nak berharap sangat ... poyo plak rasanya ... sekali bila last friday 11 August .. owner mai hantar barang kata ... ada custom hw order from my wife ... terus dalam hati ... YES YES ... hahahahah

so atas ni aku guna owner punya gambar yang dia up kat FB dia ... so kalau ada sesiapa yang minat nak order boleh jer cari thru FB or IG brother AMUZARU ... atay #cstmdrhk or #customderhaka :P

jadinya itu lah kisah kali ni ... hahaha nengok kalau aku rajin nak update ruangan ni aku update ... ni pun kebetulan tengah bosan buang buang masa ... line clear ... ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

Sabtu, 24 Jun 2017

Raya 2017

.

 

Dah Lama Rasanya Tak Menghapdet Ruangan Aku Ni
Jadinyer
Dikesempatan Ini
Dengan Harapan Aku Akan Kembali Aktif

So

Aku Memohon Ampun Dan Maaf
Sekiranya Ada Salah Dan Silap
dan
Aku Ingin Mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

TakSangkaYer ;-)
.


Selasa, 20 September 2016

Pembersihan Friendlist

.
 

Ragam Dalam FB
pernah tidak kamu terlihat
status
pembersihan friendlist
hahahahah
kekadang aku tertanya tanya
sendiri sambil fikir fikirkan
 
itu pun sebab
baru baru ni macam kerap
pula friendlist aku
atau
yang aku follow
(aku x add as friends)
tetiba ingin
buat pembersihan friendlist

antara yang mereka kata
ramai ramai kawan
tapi ada yang tak pernah
comment
oklah tu
nak click button LIKE
pun lagi lahh

tetiba aku rasa
penting ke
LIKE bagai tu
and
aku terfikir
aku memang jarang nak
LIKE LIKE
status depa semua ni
kalau LIKE pun tak
COMMENT ko rasa
hahahah

so secara logic
aku antara yang bakal
diremove dari friendlist
depa lah kan
secara logic
tapi
sampai la ni
masih lagi jer
as a friends

ko rasa
hahahaha
depa ni memang
saja nak perhatian kot
seddihhh kan
bila fikir fikirkan
apa nak buat

dalam kes pelik tapi benar
ada beberapa friendlist aku
yang dulu add aku
tup tup
aku dapat
REQUEST AS FRIEND

KO RASA
????????????????


TakSangkaYer ... :-t
.

Isnin, 5 September 2016

Apa Beza ???

.

apa perbezaan dua benda di atas ni
gambar pertama
cuba diindahkan dengan melibatkan kos yang tinggi
manakala
gambar kedua
cuba dirobohkan atas alasan fahaman agama

jadinya
kenapa gambar pertama tidak
dirobohkan jua
kenapa perlu diindahkan
adakah
fahaman agama di peringkat negeri
dan peringkat negara
berbeza

serius tidak faham
:-?

TakSangkaYer ... :-t
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin