Khamis, 30 Julai 2015

Today is Friendship Day

.
time drive menuju ke tempat kerja ... layan radio ... dan aku baru sedar yang depa kata today is Friendship Day ... bila ku kira kira date ... still July ... belum lagi Ogos ... then sajhe tanya pakcik wiki kot kot dia tau tentang Friendship Day ni ... :P


jadinya pakcik wiki kata ... ya .. today is officially Friendship Day ... Means 30th July ... tapi ada juga certain tempat yang celebrate Friendship Day ni pada hari Ahad .. 1st week of August ... hemmm ...

tapi bagi aku ... aku rasa aku pernah celebrate sekali jer kot ... ngan member member study aku ... dan rasanya sekali jer before this aku wish this thing ... kat blog ... hahahhaa so this time aku try untuk wish Happy Friendship Day buat kalian yang meraikannya ..

TakSangkaYer .. :-t
.

Rabu, 29 Julai 2015

Mana Nak Cari ???

.
back memblogkan diri ... dan kali ni nak cuba nasib kot kot ada yang baca entry ni boleh tolong kan ... mana lahh tau ...

mana nak dapatkan 2 benda ala ini .. ??

tolong kekawan kalau ada sesiapa yang nak jual .. tapi kalau harga luar dugaan maybe taklah ye .. hahahaha :P



takSangkaYer ... :-t
.

Selasa, 28 Julai 2015

Bongkar Badut

.

memblogkan diri ... hari ni aku terima parcel ... bila dibuka ... rupanya novel Badut dan Bongkar pemberian dari FIXI ... wow ... terima kasih FIXI ..

tetiba terpikir semula bila lahh aku nak telaah novel novel FIXI yang aku terima ni ... kat rumah pun aku rasa banyak lagi yang masih berbalut belum dibuku ... hemmm :(

ni lah masalahnya kalau dapat percuma ... feel membaca tu macam tak masuk sangatlahh compare dengan kau dapatkan dengan kewangan kau sendiri ... erkkkk ... 

but dont worry ... aku akan cuba pelan pelan kayuh settlekan issue ini ... hehehehe apa apa pun thanx to FIXI for tha gift ... ;)

TakSangkaYer .. :-t
.

Isnin, 27 Julai 2015

Sampai Ke KLIA 2 cari Thomas

.
memblogkan diri ... well baru naik dari cuti raya katanya ... so tak tau nak sembang apa ... kebetulan previous entry citer pasal thomas so aku continue itu citer ...

nak dijadikan citer .. punyalahh gigih aku ni ... and agak upset sebab baru tahu kat Ipoh tak ada Toyoras ... so time on the way balik sempat aku nyinggah kat KLIA 2 dengan harapan ada lahh hasilkan ... :P



tapi memang ada hasil pun ... bukan saja aku dapat grab beberapa model Thomas ... hihihi dan paling menarik aku dapat grab satu model Hot Wheels ... warna putih ... wow ... kira berbaloi baloi aku nyinggah KLIA 2 ... :P

so gitulahh citer entry kali ni ... stayTuned for next entry ok ;)

TakSangkaYer .. :-t
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin