Khamis, 17 April 2014

Mafla Red Giant Selangor

.
siang tadi time aku nak amik bag laptop aku untuk ke training di GM tup tup aku nengok kat workstation aku ada Mafla Red Giant ... perhhhhh :-SS


atas nama brotherhood ... thanx bro kerana sudi berikan aku Mafla ni ... insyaALLAH bila games Red Giant if aku turun join korang akan ku pakai ini mafla ... yeahhhhh ... Luaskan Kuasa Mu Red Giant ... opssss :-SS

TakSangkaYer ... :-t
.

Rabu, 16 April 2014

Kisah Teh O Panas

.
wow ... apa citer pasal Teh O Panas ni ... ada citer panas ker ... hemmm agak panas gak lahh tadi kisah ni ... ni semua berpunca bila catuaan air berlaku ...

kerana tiada air ... ini restoran sudah tukar itu gelas ... jadi cup macam gambar kat bawah ... tapi cuma untuk air panas ... mean teh o panas ... kopi panas macam semua ... kalau berais still maintain gelas biasa .. 


yang jadi issuenya ... price dia ... dammed still sama dengan harga biasa ... dah lah cawan kecil ... tu sebagai bukti aku tepek ... :-ss

itu yang bikin panas ... ramai gak tadi tak puas hati ... cuma tak sampai bertumbuk jer lahh ...

hemmm apa boleh buat ... kalau ye pun nak pakai cup kecik tu price kasi kurang lahh kan ... aduhhhh .... 

so apa nak buat ... minum bayar jer lahhh ...

TakSangkaYer ... :-t
.

Selasa, 15 April 2014

Happy by Walk Off The Earth

.
dah lama rasanya tak layan persembahan Walk Off The Earth ni ... so bila buka terjumpa clip ni ... layan selalu ... \:D/



 

TakSangkaYer ... :-t
.

Isnin, 14 April 2014

K-ei8ht by Sindiket Sol-jah

.
kembali memblogkan diri ... kali ni nak citer pasal buku yang baru baru jer ni aku selesai telaah ... ni pun lepas aku tengok tengok buku apa yang aku blom baca ... tu amik buku K-ei8ht ni ... :-? 


actually ... k-ei8ht ni bukan lahh buku baru ... buku ni dah lama dipublish oleh team Sindikit Soljah ... rasanya buku ni memang dah tak ada dalam pasaran pun ... maybe pasaran gelap adalahh hehehe aku ni pun sebab wife aku punya koleksi ... and sebab tu lahh baru aku nak baca ... :P

as usuallahh kan bila team Sindikit Soljah yang buat ... jarang buku depa ni mengecewakan ... hehehehe dan aku rasa macam nasib baik wife aku dulu antara pengumpul koleksi Soljah ni ... hahaha so lehh lahh combine ngan koleksi aku ... :)

hemmm ... aku pun tak tau nak cakap apa lagi ... nak suruh korang beli ... aku pun kurang pasti ada lagi ke jualan buku ni ... coz team Sindiket Sol-jah ni normally publish buku limited ... ikut nasib lahh kalau ada sesiapa yang nak jual semula ... but price aku tak sure lah kan ... mau melambung macam harga LEGO :P

oklahhh as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin