Rabu, 27 Ogos 2014

Thanx 4 Tha FM #33

.
dah lama rasanya aku tak sharing or citer pasal FM kan ... adakah aku dah mula rasa kureng dengan FM FM ni ... atau member member yang selalu hadiahkan ole ole FM untuk aku pun dah kurang travell hemmm ... aku pun kurang pasti ...

tapi kali ni aku nak share ... baru baru ni aku dapat FM World Cup BRazil 2014 ok ... Netherland plak tu .... perhhhhh rasa nak nangis jahhh dibuat nya ... :P


thanxxx a lot aku ucapkan buat geng Gigih aku suatu ketika dulu ... heheheh bro Apu ... coz sudi belikan ole ole dari Brazil ... cuma kali ni dia tak sempat nak penuhi kiriman fm HRC jer ... tapi tak ada hal ... FM world cup pun dah memadai ... thanx bro ... :D

TakSangkaYer ... :-t
.

Selasa, 26 Ogos 2014

Makey Makey kat Gelanggang Hijau

.
still lagi dalam mood raya raya nyer citer ... kalau before this duk citer aku gi sana sini open house ... kali ni untuk julung kali kali nya ... aku ngan wife aku plak buat sedikit jamuan ringan sempena raya kat rumah kitorang ... :P

jemputan pun tak ramai ... coz first time kan ... so mana yang sempat jer dijemput ... insyaALLAH percubaan pertama kitorang ... so menu pun tak ada lahhh grand mana ... hehehehe ... jom layan gambar ... :D










so pada kekawan terima kasih kerana sudi mai ... geng geng offcie ... geng geng gigih ... geng geng groupie .. geng geng wife aku ... terima kasih kerana sudi ke teratak chomel kitorang ni ... hehehe pada yang tiada digambar mintak maap ye ... coz time tu tiada profession photographer plak ... coz OP iols busy dengan tugasan beliau ... hahahaha :)

mohon maap kalau ada kekurangan atau ketidakselesaan buat kalian ye ... insyaALLAH next time kita ketemu lagi ye ... kalau sudi ... :P

TakSangkaYer ... :-t
.

Ahad, 24 Ogos 2014

Langit by Yuna


I can see the sky
The birds are flying
Clouds are moving by
My heart is light

The moon will be my witness tonight
And my dreams are see myself fly

Terbang
Terbang tinggi
Walau tanah di kaki
Kan ku cari langit

Terbang
Terbang tinggi awan
Biru menanti
Bersama pelangi

Always thought that I
Could be on my own
But you made me feel alive
And I don't feel alone

The moon will be my witness tonight
Cause in my dreams you and I
We're both fly

Terbang
Terbang tinggi
Walau tanah di kaki
Kan ku cari langit

Terbang
Terbang tinggi awan
Biru menanti
Bersama pelangi

I can see the sky
Birds are flying

=======================
YUNA - LANGIT
=======================

TakSangkaYer .. :-t
.

Sabtu, 23 Ogos 2014

Kisah Jejalan Raya ... Part 5

.
memblogkan diri dengan kisah jejalan raya lagi ... hehehe still tak settle lagi citer jejalan raya kan ... untuk kali ni ... rumah si Paan plak ... so after office jer kitorang terus redah umah Paan .. :D





thanx a lot Paan and Family ... xpecially menu special ibu Paan ... buah lai asam kulit limau ... perhhhh memang terrrbaaeeekkkkk :D

terima kasih ye ... Paan & Family ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin