Rabu, 24 Ogos 2016

What Akademi Fantasia Again ..

.
 

Demam Akademi Fantasia
Kembali Lagi

so amacam
first week punya konsert
dah ada yang dalam pilihan anda
hahahaha
so
bagi aku
ada dah beberapa pelajar
yang dah mula aku nak nengok
hahahaha
antaranya

AFI
RESHMA
ARA

as backup
JASPER
RAHILA
AMAL

hahahah
ala aku ni pun sokong dari jauh jah
tak ada nyer nak gigih gigih macam dolu dolu
dah berakhir kot zaman zaman gigih itu
kali ni
layan suka suki jer
and
duk lahar lahar dalam group
GIGIH kitorang
heheheheh
ialah
dari duk perabih undi
baik aku beli LEGO
betuk tak
so sokong
suka suki jah

so apa apa pun
ALL THE BEST
buat
PELAJAR PELAJAR
AKADEMI FANTASIA 2016

Peace :)

** tetiba teringat zaman zaman kegigihan time  AF6 dan zaman zaman fanclub AF5 ... daaammmeeeddddd :(


TakSangkaYer ... :-t
.

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin