Selasa, 1 Julai 2008

Celebrity Flea Market di Urban 1 Melawati... 2nd Day

.
hemmm... continue pasal Celebrity Flea Market kat Urban 1 Melawati... sorry lahh lambat nak update pasal citer second day... coz bz.... hemmm... aku pada hari kedua tu pun... aku main around tengah hari... macam kul 2 lebih gitu aku baru sampai...

maklumlahh malam tadi melepak ngan dorang ni sampai ke 3 pagi kot... so balik terus flat.... bangun pun ntah kul berapa... abang aku ajak layan bowling kat ampang point kot... pun aku tak larat nak gi... heheheh... then sampai ajhe booth... kali ni agak ramai sikit lahh yang dah ada....

dzarif... wan.... kak noridah... effa.. romie.... hudd.. sidot ke cidot aku blur antara dorang ni.. dan nours kot... dah ada.. ops lupa kawan dzarif pun ada... ehh apakah.. dia ni aril... budak fc gak.. heheheh sorry lahh aku ingat kawan dzarif.. hehehehe.... so sampai seperti biasa perut lapar....

lepak jap... then beli ajhe nasi lemak kat depan booth nadiafc ni... nak tau siapa empunya booth... si Juan and Joe... tapi Joe dah dua hari tak nampak pun... hehehhe... not bad gak masakan si Juan... betulke ko masak Juan... hehehehe...

then tengah duk lepak makan.. roon... rockin.... messy sampai... heheheh then tanya adik bila sampai... then dorang kata jap lagi... dia mai ngan mama... ok... dorang bawa Poppiah Jati... nyum nyum... dan kebetulan si Kaka Roon... open 20 gulung Popiah Jati untuk kitorang... thanx Kaka Roon....

hemmm around kul 3 macam tu.... baru lahh si Nadia sampai ngan adik ena and mama... hemmm apa lagi meriah lahh booth sini... hehehehhe sambil tu duk lahh melayan performance yang ada... antara nya persembahan dari Aliff, Khai.... hemmm siapa lagi ye... heheheh... tak ingat...

lepas tu siap berpoco poco bagai... korang layan lahh video ye aku dah tepek dah thread sebelum ni... hehehehe yang diketuai oleh Juan... kelas gitu... dah lahh semua artist yang hadir turut berpoco poco termasuk lahh si Nadia... hehehehhe.... sambil tu snap snap gambar.... hehehehe... biasalahh tu kan....

hemmmm dah tak tau nak buat apa kitorang team team Nadia Fc ni duk sengal bergambar ala ala sengal... memang sengal korang.. sampai aku pun duk terikut... apakahh... nengoklahh.. semua dengan aksi atas angin.. wahhh beria.... hehehehhe tapi memang best...

si Nadia pun turut join... tak nak ketinggalan... eheheh nasib baik Mama pun tak join.. mama hanya nengok ajhe gelagat anak anak mama ni kan... hehehehhe... memang semua nye sengal masing masing hehehehhe......

hemmm... aku sempat lah juga gi cari artist yang aku nak bergambar... ada tu aku bergambar ala ala cukup syarat ajhe... tapi yang tak sekolah nye.... lehh nak bergambar ngan Rosma tapi tak bergambar ngan laki dia si Khai... hehehe... ntah apa apa ntah aku ni kan... tapi Rosma memang badan dia.. perhh.... solid beb... sempat lahh juga terima tips kuruskan badan dari rosma....

settle ajhe event di Urban tu... tiba tiba kitorang duk saja konon konon nak ajak karakepoh reramai... hehehehe... tup tup tak sangka Mama bagi green light.... hemmm apalagi semua suka lahh.. heheheh so lepas tu ajhe dari booth semua terus gerak ke... Sogo Red Box... berkarakepoh... hehehhehe......

hemmm memang semua tak nyanyi lahh kitorang pilih lagu lepas tu suruh Nadia ajhe nyanyi.... dapat gak dengar balik beberapa lagu yang dia nyanyi time konsert... memang best.... dan paling aku suka dengar dia nyanyi lagu Listen.... bukan senang beb lagu tu... heheheh tapi kalau dia berlatih lagi ok nyer lahh memang dia Redah Jerr....

settle ajhe berkarakepoh semua dah gerak balik.... hehehhehe dan kat luar red box tu.. sempat lagi dorang ni buat aksi aksi sengal... tapi memang menarik.... heheheh siap pelbagai aksi yang diambill tapi hanya yang ni aja aku sharekan.. heheheh dan yang best Mama pun bagi respond..... ala ala bagi instruction pada Nadia macam mana nak bergaya time lompat.....


so gitu lahhh memang penat dan letih dibuatnya... Nadia, Adik Ena dan Mama terus balik lepas tu... tapi kitorang sempat melepak di NZ duk mengeTEH sambil duk transfer gambar gambar.... dah lah time tu orang semua duk nak layan bola.... tapi sebelum bola start kitorang dah gerak balik...

balik tido lahh nak kerja esoknya hehehehhe.. gitulah citernya... heheheh pada Kaka NDR and Kaka Eita... jangan hangin ye... tapi apa yang aku lehh cakap hari tu memang meriah.. seronok.... best.... best bangat.... hehehehhe semua sengal ajhe hari tu... rasanya kalau korang dua orang ada lagi sengal kot... wakakkaka.... ehhehe..

layan....

TakSangkaYe.
.

15 ulasan:

NDR berkata...

hurmm,ayat perengan akhir tuh apekah maksudnye ha??nak amik hati ke nak bakar line??huhu tapi aku setuju le,,memang kurang sengal ah tanpe perisa kaka NDR ngan kaka eita,,hahah kan eita kan???

NourS berkata...

wah...gitu ye kak NDR..ye ke x tebako?..hik3...

mmg bst tgk diOrg neh...
terutama part kenekan nadia..
baik punye pose tp xde cam..haha...
:D

KeMatZ berkata...

hehehehhee... sajhe ajhe tulis kat situ.... hehehhe ala ala BAKARLINE pun ada gak... hehehehe.... ok lahhh logoff FC..... hhehehehehe

kunyeet berkata...

semua tak nyanyi masa karaoke? Nadia je nyanyi? Abis yg gamba korang sorang2 dok pegang mic tu watpe? Ala2 jilat2 wat cam ice cream conetto ke?

Apa tips kurus dr Rosma wei?????

KeMatZ berkata...

Nours..... tu lahh kan memang seronok bangat kan hari tu... hehehehehe.... bakarline untuk kaka ndr...


kunyeet.... gambar pegang mic... tu kitorang jadi backup singer... hehehehhe..... pasal petua rosma... ada lahh... Rahsia... siapa suruh tak mai.... wakakakak :P

eita berkata...

wahhhh tak terasa terbakar... lama dah weh aku tak balik kg sibuk gan AF je mcm aku lak yg bertanding ni :) hahaha ni yg balik aku cuti lama skit heee... mmg best la korang sonok tgknya.. hehehe :)

eita berkata...

weh tertingal siyes ke juan masak
rugi seh... besh tak bang kematz :)
patut la joe tanya knp aku tk de..
upernyer juan masak ... ish rugi2

hudd berkata...

best gler kan aksi masuk angin....

KeMatZ berkata...

eita... tu lahh kan... dah lama tak balik kg.... heheheheh apanakbuat... hehehehe tapi best.... melompat lebih tinggi...

hudd... tu lahhh memang masuk angin bagai.... wakakakak....
suka suka suka... bila nak buat lagi.... wah...

HeLMi 87 berkata...

wah siap g karakep0h lg...
rugi la plak x j0in..
ak plak yg terbakar ngan perenggan akhir tuh..
tgk pic p0n da tau..
k0mpem happening gler..

WoundedLeadingWounded berkata...

utk tangkap pic lompat2..kena increase the shutter speed so that it can freeze the movement properly...
wahhh mcm photographer expert la ngajar bagai....huhuhu

hudd berkata...

aku ske...gler..nnti bt lg..
bila2 jupe...hahahaha...

KeMatZ berkata...

helmi.... memang meriah... heheheheh tu pun kalau semua nyer sengal.... heheheheheh.... memang meriah....

WoundedLeadingWounded..... tu lahhh tapi ni aku snap pakai camera aku yang biasa ajhe... bukan dslr heheheheh.... lagipun baru nak belajar... heheheh.... pelan pelan kayuh...

hudd... tulllahhhhh ni rasa nak plan kat pantai plak kan... atas air bagai.... wah... beria sembang.....

hudd berkata...

kat air ...adik xpandai brenang..wahahaha...
nnti time reunion leh ar...
hehe...akn ku kejar kamera mu itu...hehe... (aku pon dh terikut)

roon berkata...

wahh..dah lama upenyer update blog.aku yg tak bace.hahahaha

mmg best pon aksi2 n lepak2 ngan korang sume.dah lama tak jumpe korang.rindu plak aaiii

Nours : aksi tu tak leh rakam, sebab kena sensor ngan Nadia.waahahaha hanya kite je yg tahu.."nadia..pose..." wahahahahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin