Isnin, 28 Julai 2008

Clip Performance Duet Konsert Reunion AF6...

.
kali ni persembahan duet dan ramai ramai plak ye... layankan ajhe... heheheheh....


Stacy & Nubhan - Hampir Ke Situ


Nadia & Riz - Perlu Kamu


Stacy & Mawi - Sandarkan Pada Kenangan


Artist AF6 - Kitalah Bintang & Menuju Puncak


TakSangkaYe...
.

5 ulasan:

hudd berkata...

email kt aku video adik leh? kt cni opis aku tak leh open la..kena block..
Laxx_sa@yahoo.com
tQ

KeMatZ berkata...

hudd.... nak email macam mana file ni besar.... heheheh.... nanti aku try fikirkan macam mana nak buat... ye.....

hudd berkata...

iyo lah... bkn pe . nk tgk perform adik smula..
cm tak puas je..
skrg ni ..aku hanya jd peminat senyap je tuk dia...
sokong dlm sentap..hehe...

KeMatZ berkata...

ala... hudd... relax ajhe.... yang penting RELAX...... hehehehe... nanti aku pikirkan macam mana nak send.... ko lehh dload kat rapid share or apa apa tak... hehehehe..... susah susah aku burn ajhe bagi ko... hehehehhe....

hudd berkata...

susah2 jer... hehe...xpe la..aku cuba surf kt cc je nnti.

ntah la...
akhirnya ini jalan penyelesaian nyer..
smoga ape yg tersimpul dpt terungkai oleh mereka2 nih...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin