Selasa, 22 Julai 2008

Bowling Amylea FC KedeBooM....

.
hemmmm nak citer pasal bowling anjuran AMYLEA FC baru baru ni.. hehehe actually tak ada mood nak memblogkan diri pada malam ni... coz letih banyak kerja tadi ok.. tadi pun aku stayback gitu... mak aii tapi aku gagahkan diri gak memblogkan diri ini... coz takut nanti banyak plak cerita yang nak diceritakan... hehehe.. wah macam banyak ajhe cerita...

so event ni berlangsung kat Berjaya Times Square.... biasalahh start kul 10 pagi... everything semua berjalan ngan lancar.... registration bagai semua... hehehehhe kali ni aku bertanding mewakili fc baru aku.. wah... Nadia FC... atau aku bagi nama team aku ngan ToToNi5.. tapi tak tau kenapa penganjur still letak nama team Nadia ToToNi5 FC.... heheheh what eva....

kali ni aku ngan pojee ajhe yang still kekal kerana another dua srikandi kitorang tak dpat join... sorang tu ada hal tak tau apa dia.... dan sorang lagi tu ada selection untuk wakil selangor gitu.. wahhh... handalan lah katakan... so tempat dorang telah diganti oleh bowlers dari Bereh sorang dan Dari DafiFC sorang... wahhh.. 3 FC bergabung mewakili The ToToNi5.....

hemmm nengok pada hadiah banyakkan.... membuatkan semangat berkobar kobar nak menang... heheheheh seperti biasalahhh main 3 frame... heheheh sekali lagi performance aku ala ala macam bukit.... ntah apa apa ntah.... mungkin kurang feel ke... atau nervous sebelah team aku power nak mampus... nak nak spiner dorang.. jelous aku beb.. hehehe...

team aku semua average oklahh semua ada naik turun... cuma aku kagum member aku sorang ni si Adam... heheheh tak sia sia beli bola ok... performance dia begitu membanggakan... wahh..... tak sia sia aku ajak dia wakil the ToToNi5... aku nye point pun kalah... habis lahh sure DafiFC akan juara nanti on 10August nanti di DiddyFC Open... heheheh....

hemmm settle ajhe games... biasalahhhh duk melepak makan kat cafe situ... sambil borak borak... sambil menunggu keputusan... hemmm cuma kali ni aku pelik sikit.. tak tau kenapa... tak ada rasa langsung suasana tournament... hemmmm ntah maybe memang dorang plan buat macam tu kot.. heheheh... si Amylea pun tak ada perform atleast satu lagu ke... lagi Sinderella... dah lahh aku suka lagu tu.. hehehe... tapi apa Nak buat.... so lama gak lahh menunggu result....
so bila result semua dah siap.... diumumkan lahh so kali ni banyak team team yang top top sebelum ni aku nengok agak down kali ni tak tau kenapa... antaranya.... EBIFC2... (sebab bowlers mereka dah main team lain... hehehehhe....) AGOGO...... DiDDyFC..... hemmm MAWIFC.... hemmmmm maybe hari tu bukan hari dorang kot....

so finally juara ialah... team Success @ MAWIFRENZ heheheh tapi bowlers dorang ni agak familiarlahh... hehehe memang selalu gak join hehehehe.... pada team aku.... kali ni just no 17 dari 46 team... oklahh atleast separuh... wakakkaka... manakala individu... aku dapat 50 dari 113 perserta lelaki... hehehe hampeh sangatkan...

so another team member member aku nyer result.... hemmm NadiaFC1 dapat no 7... EbiFC1 No 16 (atas team aku satu tu...) EbiFC2 no 31 (ni semua muka baru ni..) dan tema PikaCun.... 38... ehehehhe....


hemmmm..... seperti biasalahh.. kalau tak ada sessi bergambar memang bohong lahh kan... so kitorang pun begambarlahhh sempat gak aku bergambar... ngan team EBIFC yang sememangnya HAVOC.... nasib baik kali ni tak ada anugerah team paling Havoc lagi kan... heheheh serta tak lupa bergambar ngan team NadiaFC dan penyokong yang hadir... heheheh...

thanx lahhh pada semua team team NadiaFC yang mai beri sokongan pada kitorang walaupun dah nak games ketiga... hehehehe.... tapi kegigihan korang mai amat kami hargai... wahhh aku ni ala ala wakili bowlers bowlers NadiaFC lahhh... ok lahhh.... no idea.. dan dah mengantuk.. nak tido.... nantikan next thread ok...

TakSangkaYe.
.

4 ulasan:

Adam Arjuna berkata...

wakakaka...
tak bley blah ok!

perlu ke nak mentioned beli bola baru..tak sesssuai ok kawan..apa guna bli bola kalu main hauseball gak..ahaha... bola baru hanya sekadar utk kasi spare aje..ekekeke

hancur la nnt tournament kat DiddyFC nnt..

kunyeet berkata...

kompom ko dh kena sumpah.....wahahaha........

KeMatZ berkata...

adam..... harus lahhhh ko kan hebat... tampa ko ntah ntah team aku duk merundum ke no 20 lebih kot... tiba tiba teringin nak nengok ko perform on 10August... walaupun aku tak bertanding... hehehe


kunyeet.... tu lahh pasal rasanya ada badilah... tiba tiba teringin balik untuk menyarung kembali jersy EBIFC.... and wakili EBIFC2.... EbiFC2... dalam ingatan.....

hudd berkata...

hancus game aku time nih..ntah kenapa ntah..
len kali xnk main seblah NadiaFC la... takot nk main..
dorang pOwer n laju....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin