Ahad, 13 Julai 2008

Lepaking at Tasik Titiwangsa

.
hemmmm sabtu tu... aku tak tau nak buat... kalau ikutkan pada mulanya.... ingat nak turun jb... gi wedding member aku... tapi tup tup aku kena kerja... tapi tak sangka plak... boss cancel.... so sabtu tu memang free...

tapi plan ngan member aku sorang lagi cari orang so tak dapat aku ke jb.. coz tak kalau berdua aku agak sengal nanti... almaklum member aku tu jadi pengapit.. so aku nak buat apa sengal sorang sorang.. so tak dapat gi... apa nak buat tak ada rejeki namanya....

so melepak ajhe kat rumah siang tu... walaupun malam tu ada plan heheheh.. tiba tiba dapat sms... dari si Paan ajak lepak kat Tasik.. so aku pun gerak ajhe lahh... lepas dari tasik tu lehh aku terus gerak ke Serdang... hehehehe tapi sebelum gerak tu.. ada gak another gang ajak karok... alamak...

ni pening kepala ni.. nak gi mana satu ni... so buat keputusan.. siapa ajak dulu didahulukan.. hehehehhe.... so aku ke tasik... sampai sana... kitorang just lepak lepak berlima... heheh sambil pekena cekodok cicah sardine... wahh tiba tiba aku teringin nak makan sardine.. thanx Roon.. tau tau ajhe kan...

opss lupa.... selain si Roon yang membawa cekodok tu... turut hadir wahh.. si Mira... Paan and Eita... kitorang berlima ajhe... hehehehhe mana yang lain... heheheh ada yang demam.... ada yang ada urusan kerajaan... ada yang memang tak dapat join coz jauh... hehehehe... heheheheheh so berlima ajhe lahh...

sambil makan... sambil snap snap gambar... sambil nengok kerenah anak anak kecil yang comel.... sambil melihat couple couple yang tengah berendeekk.... sambil melihat gelagak lakonan pak arab dan minah arab... ntah apa kes ntah... eheheheh ok lahh seronok sambil sembang sembang kosong... hehehehheh.....

dua gambar atas ni adalahh hasil taken dari si Mira... heheh tak tau plak si Mira ni minat ngan photography.... ehehehhehe heheheh.... so layan kan ajhe lahhh.... hehehehhe aku tak tau kenapa aku suka nengok pic klcc ni... hehehehe......

ops lupa plak nak citer.... time aku kat situ.. ada aku jumpa member aku satu tempat belajar kat cosmopoint.... hehehehhe aku hampir hampir tak kenal dia beb... nak kata dia lain tak tau lahh tapi memang lain lahh wakakakka... jangan marah ye.. dia tengah jalan ngan balaks dia... wakakakkaka dating gitu... aku sempat jadi paparazi gitu... tapi perlukah aku tepek gambar dia kat sini.. wakakakka matilahh aku kalau dia baca blog aku... larikkk..... jangan marah....

so gitu lahha around kul 7 kitornag bersurai.. coz aku nak kena ke serdang... so nak tau apa event kat serdang tunggu... next thread.... layanz...

TakSangkaYe....
.

3 ulasan:

illa berkata...

ouh ade gak pasal aku hahahhaha...ko ade amik gambar aku ke???wahhh asal ko tak letak jek kasi glemer wahahah...kasi ler gambar yang ko amik tuh ...aku nih dah gemuk klu ko nak amik gambar amik betul2 hahaha..kang dari cun jadi buruk wahaha....ko lari aku boleh kejar lari jgn la ko riso wahahah

KeMatZ berkata...

wakakaka.... mana lehhh.. kata tu koleksi paparazi... hehehehe tpi nantikan mana tau aku kluarkan kat MANGGA ONLINE ke..... KOSMO ONLINE ke..... hehehehehehe matilahh aku kalau balak ko pun baca statement ni.....

illa berkata...

hihihi....bf aku tanye pasal kawan ko yang lelaki tuh...adeh laa dia asyik cakap kawan ko tuh jek baik la nice la ..hihhihi...ko klu nak kuarkan jgn kuarkan kat harakah sudah beb!! hahah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin