Selasa, 8 Julai 2008

R.A.P.A.T Bowling at Mines.....

.
hemmm so nak citer pasal bowling plak... wah walaupun aku nye badan masih sengal sengal lagi.... tapi aku gigihkan juga meredah ke mines untuk main bowling.. hehehehhe lepas drop member aku kat bukit jalil aku terus shoot ke Mines....

hemmm sampai ajhe around kul 10pagi... biasalahh kan.. event macam ni... hehehehe 10.30 lahh baru start... so aku kali ni buat pertama kali mewakili NADIA FC untuk game RAPAT Bowling ni... Rapat Bowling ni actually anjuran MSGBOX Rapat kot... kira satu community about chat room lahhh... hehehehhe... aku pun tak sure sangat... heheheh....

Nadia FC antar 2 team... team pertama.... memang team handalan... hehehehhe Si Cidut Ryan Vince dan sorang lagi apa nama dia ye aku tak sure.. MZek ke apa.. hehehehhe... manakala team aku... Aku, Hudd Helmi dan si Paan...

dah lahh si Paan ni mai lambat... terpaksa aku baling untuk dia buat 3 kali balingan... tapi hari tu memang aku main worst and hampeh dot com... ngan aku nye kaki agak sengal coz hari sebelum tu aku duk berperangkan.. so game kali ni memang hampeh....

sempat sambil aku main bowling aku snap gambar hadiah... wah hadiah yang disediakan banyak seh... hehehehhe tapi apakan daya tak dapat pun wakakakka... heheheh nak buat macam mana... badan tengah sengal sengal... hehehehehhe....

hemmmm games seperti biasalahh 3 games... hehehehhe sambil main bowling tu.. kitorang sempat lahh bergambar bagai... hehehhehe tapi best gak nengok performance team NAdia FC 1.... dorang ni memang superb beb... jelous aku nengok balingan spinner dorang... bila aku nak terror macam korang... ni harus menuntut ilmu ni...

tapi nak dijadikan cerita... tengah dorang ni focus lahh kan.. tup tup ada kejadian yang tak best lahhh.... heheheh so dorang nye lane ni agak tergendala gitu.... hehehehe apa nak buat... dah hilang focus masing masing... hehehehehhe... nak citer panjang malas lahh hehehehe.... cuma diharap next time relax lahh main tu... heheheh...

hehehhehe so... settle ajhe games tu... around kul 2... seperti aku cakap kali ni aku main tak berapa bagus... hehehehhe so kalah lahhh... but team Nadia FC 1... dapat no 4... hehehhe tu nasib dorang nye lane ada prob tadi kan.. kalau tak sure juara... hehehe...

ni yang rasa nak berentap bersama team aku... nanti time Amylea FC open kat BTS akan datang.... hehehehe apa apa pun kitorang memang semangat kesukanan tu ada... wah.... seronok gak lahhh.... hehehehhe bergambar sakan bagai... hehehehhe..... thanx pada Eita and Romie kerana sudi mai bagi sokongan... hehehhe.....

habis game.... apa lagi terus gi foodcourt... melantak... hehehehhe settle melantak aku sememang nye dah agak flat terus balik.... sampai umah around kul 4... terus flat sampai ke malam... bangun mandi nengok email jap... then terus flat sampai pagi... perhh...
gitu lahh citernye.... hehehehhehe

tapi apa apa pun thanx pada pihak penganjur... team team bowlers lain... pada team NADIA FC yang hadir time tu.. seperti Paan, Romie, Cidut, Eita, Ryan, Vince, Hudd, Mzek (aku taksure nama ko) dan Helmi.... ehehehheh pada helmi sorry lahh ye kitorang jadikan ko bahan... heheheheh jangan marah ye... biasalahhh melayan team sengal memang macam tu... hehehehhe.....

so layan...

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

HeLMi 87 berkata...

x yah la cter ak di jdkn bhn..
nsib bek ko x letak skali name teeteet klau x mesti kec0h forum..
sentap jer memanjang nnt..
wakakaka

kunyeet berkata...

memang la ko main hampeh dot com....sbb ko kena sumpah dgn team dan fc lama ko....wahahaha....
sampai sudah la ko main hampeh dot com nnt.....

KeMatZ berkata...

helmi.... hehehehe sajhe ajhe nak memeriahkan cerita... hehehehehe tak lehhh lahh.... nanti tak pasal pasal kat blog aku ni jadi tempat sentap menyentap... wakakkaa..

kunyeet.... alamak pengurus aku dah bersuara lahh plak.... hehehehe apa nak buat... time tu memang sengal sengal... heheheheheh.....

hudd berkata...

meriah kan...
takde artis nye pon meriah..
kite sume sentiasa meriah..
so jgn la sentap lagi..
Nadia FC meriah selalu..
walaupon.......

hehe..nama dia KZBK ler..
hehe..cidOt pon sengal gak tak ingat..

Judd berkata...

game aku ampeh sehampeh dot com.
ehehe.

dah le team member aku pun dtg lmbt, pastu berlaku kejadian tak diingini plak, hangin je aku spnjng game. huhu.

apa pun, kita jumpa 20hb ni ye. :D

KeMatZ berkata...

Judd.... tu lahhh kannn... tapi team still dapat top 20... heheheh apa apa pun jumpa nanti ye 20hb....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin