Khamis, 12 Mac 2009

Sayang... You Can Dance.... erkkk....

.
hemmm... motif ada errkk kat ending tajuk aku tu... why... hehehhe.. tadi time aku duk sibuk kat client site buat deployment change request tup tup aku dapat satu call... and inform dia ada one xtra tickets layan movie ni... kul 9malam kat One Utama.... aku nengok jam around 7.45malam.. aku plak still di PJ... so aku pun on ajhe....

bergegas... dari client site kat PJ.. terus menuju ke One Utama.. sampai baru 8.30malam... so sementara menunggu member aku tu.. aku pun ronda ronda... bila dah kat OU ni otak mula lahh nak usha kasut yang aku nak angkat hari tu... tapi aku kata... jangan pergi... nanti ada yang terangkat....

so bila member aku sampai ngam ngam kul 9malam.. dapat tiket mcam gambar di atas.... masuk tak ramai pun... yang menonton ni... Premiere Screening.. maybe semua dah pergi yang time khamis lepas kot.. 2.30petang tu kalau tak silap.. ke jumaat... heheheh...

kedudukan aku... agak menarik... sit paling atas A occay... couple sit... best gak condition couple sit rupanya.. maklumlahh tak pernah duk couple sit... wakkakaka... so layan movie...

perhh... apa yang aku boleh kata... dan review... nasib baik aku tak gigih amik cuti nak nengok last week tu... cerita ni bapak hazab occay... banyak tergantung..... dubbing suara hancur.... dan ntah apa apa...

dengan concept dance competition yang aku tak paham... beberapa watak yang aku tak tau apa motif... ending pada sesuatu cerita yang tergantung dan ko kena buat keputusan sendiri.... puncuk pangkal yang entah tak tau kenapa.... dengan bahasa yang tak berapa nak kena... ntahlahh... tak tau apa kelaianan yang nak diberikan...

tapi pada aku.. memang ntahapaapantah lahhh.... nasib baik lahh ada lawak lawak tepi.. yang boleh aku tergelak.... dan beberapa scene perbualan yang dilakonkan oleh si Ebi yang membuatkan aku tergelak coz macam tak berapa kena... nak nak bahasa dia... erkkk.. matilahh aku kena langgar ngan Vios Hitam dia... kalau dia baca statement aku ni... wakakkaka....

so keseluruhan pada aku... cerita ni memang biasa ajhe.. aku rasa buat teleVCD pun tak apa.... errkkk... oklahhh aku pun dah ngantuk... so mau tido.... so gitulahh kekdahnya... ops lupa.. thanx pada member aku coz memberi tiket tersebut... so stay Tuned...

[***tengah pikir sama ada mau join groupie nengok ramai ramai ke tak..??? coz citer ni tak berapa cara... baik aku layan Upin Ipin.... wakakkaka.... ***]

TakSangkaYe...
.

10 ulasan:

awieworld berkata...

aku dah agak dah,,,,,itu kesudahannya....tgk preview pun dah ting tong....waduh...tp bro, kita join ajer la tgk ngan groupies...ok..tak sabar nie,.,,ahaks

babyluv_ayang berkata...

zam, berapa bintang....rasanyer kena tunggu cd AH SEONG ler ni...hehehehe....better tgk Street Fighter ataupun DragonBall...

KeMatZ berkata...

awie.. tu lahh if aku join pun sebab aku nak cikcur ngan groupie... harus aku tido dalam panggung tu... tak pun aku mengelamun bayangkan Amani ajhe.. wakakkaka...

MommyKyra... ntahlahh tak tau nak bagi bintang berapa... macam tak layak ajhe nak terima bintang... erkkk... nasib baik ada si Amani... terubat sikit.... hehehe...

Amani NAKUPENDA......

kunyeet berkata...

ala...jom la....
bukan nk tgk sangat pun cter tu, nk cikcur jer...lama x jumpa uols...

KeMatZ berkata...

baik cikcur ramai ramai nengok UPIN DAN IPIN... lehh gelak gelak guling guling.... wakkakaka...

tak pun iols sampai after movie habis... occay tak.... wakakka

Inspire berkata...

nyah...uols kena pergi hokay!
kalo tak uols yang bakal dapat surat kena pecat....dari semua fc yang uols join!!!ebi fc, nadia fc, tomok fc.semua...amani fc gaks...

wahahhahhaha

KeMatZ berkata...

erkkk... bila plak iols TOMOK FC..... erkkk sorry occay.. memang tak...

pasal sabtu ni.. kalau iols join cikcur ajhe lehh.. wayang iols nengok citer lain... citer JIN HUTAN lehhh...

Inspire berkata...

kak kunyeet, nanti kita gi kaunter Benefit...try Coralista nak?
cam menarik jer

NoraJoey berkata...

erk cam tak menarik jerk..
camner nih??nak g ker tak??nk tgk abe rob belakon nih...hurm...tgk komen ko trus takde hati nk tgk dowh...

eh jap..tetibe lak aku tgk tomok fc kt komen atas2 nih...mana tomokfc??aku yg mrs tomok nih pun tak wat lg tomokfc tuh..ada org dh dahului aku meh??wkkakakakaa

KeMatZ berkata...

erkk... tulahh... kalau ko nak nengok lakonan dia.. tunggu ajeh orang upload kat internet then dload... hehehehe.... (mulut puaka sangat aku ni...)

pasal tomokFC tu memang tak adalahh.. budak budak ni sajhe nak kenakan aku... banyak banyak FC yang si Inspire listkan tu.. TOMOKFC memang tak ada dalam senarai aku occay...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin