Jumaat, 13 Mac 2009

DragonBall Evolution...

.
aku baru ajhe menonton movie ni... DragonBall Evolution.... heheheh.... setelah diplan sebelum ni... so kitorang decide layan around kul 9 punya tayangan kat Pyramid...

hemmm... pada permerhatian aku.... cerita ni memang menarik... aku suka aksi dorang.... effect dorang dan jalan cerita dorang pun aku mudah faham... karektor setiap pelakon pun pada aku semua memang kenalahhh... tak ada cacat celanya..... tapi tu pada mata aku lahh....

tak tau orang lain... ialahh.. sebelum aku layan movie banyak aku dengar konon kononnye citer ni agak hambar.... tapi aku peduli apa orang nak cakap apa kan... ialahh ada yang kata.. citer cartoon jepun... tapi orang putih duk wayangkan... then pelakon plak ada chinese gitu....

tapi pada aku... tu tak jadi masalah kot... kalau dorang dapat menghayati lakonan dorang.. hehehe.. ntahlahh kan pendapat masing masing... hehehe.. tapi aku satu ajhe tak berapa puas.. cerita ni kejap.. just 1 jam setengah.. sedar tak sedar... dah habis... boleh...

so pada aku keseluruhan cerita ni memang mantop... dan aku malas nak review lebih lebih... cuma aku syorkan korang gi ajhe lahh menonton cerita ni... hehehehhe..... dan if korang menonton makesure tunggu sampai benar benar habis occay... kalau tak mesti korang missed satu adegan... wakakkaka.....

oklahh apa apa pun stayTuned....

TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

oke nih cam menarik jerk..kang aku ada masa aku g la tgk..biase la.skrg nih aku bz manjang..so masa tuk tgk wayang pun mcm dah takde sgt..wkakakakaa

KeMatZ berkata...

hehehe... bagus bagus.. ko gi layan citer.... hehehe..

biasalahh aku paham.. ko memang superduperbusy skrang... wakkaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin