Isnin, 12 Januari 2009

Sessi Berkaraoke GengMurai & Artist....

.
occaylahh memandangkan ramai dah membuat permintaan mengenai video yang aku capture time sessi karaoke gengMurai with Artist di Youth09 so kini aku sharekan... aku ada capture beberapa video... dan yang aku nak sharekan hanya 3 ajhe... hehehehe... dan yang best... video ini merupakan persembahan 2 kawan bloggers aku... si AdamArjuna dan NoraJoey.... kalau korang nak detail pasal diorang lehh click kat link sebelah kanan tu... ada nama dorang...

TakSangkaYe... kawan kawan ku ni berbakat... ada ciri ciri untuk finalist AF 7 yang akan mula membuka tirai audition mereka tak lama lagi... so good luck... and jom layan performance meraka....


NoraJoey & Tomok - Jangan Ada Dusta


AdamArjuna & Indah Ruhaila - Cinta Mencintai


GengMurai - Joget Angan Tak Sudah

so... apa kata anda semua.... hehehehhe hebat tak meraka.... sila comment ye... kalau ada sesiapa ingin menjemput mereka untuk show show dinner ke apa ke... boleh contact saya... wah... ye... dengan meninggalkan comment anda diruangan yang disediakan... terima kasih...

nantikan other clip ketika Youth09 yang dirakamkan... so stayTuned...

TakSangkaYe...
.

13 ulasan:

nieja berkata...

amboi si nora
ngan adik2.. dimana2 saje
hahahaha.. caya lah!

KeMatZ berkata...

biasalahh siapa tak kenal NoraJoey... hehehehhe... tapi dia memang slumber suara pun not bad...

NoraJoey berkata...

nieja - hoi tembus lak ko bg komen kat cni kan??aku suh tgk video jerk td bukan suh komen..wkakaka..apepun rajin2 la jenguk cni lg...best..hehehehe

kematz - thanx for da video..wlupun ku malu melihat aksi ku yg tak best kt pentas tuh...but kenangan tuh ngan mr toms ku..wakkakaa...abisla aku kene kutuk ngan romi pas nie...hahahhaha

KeMatZ berkata...

wah... sempat gak ko promote blog aku ye... thanx a lot...

hehehhe bersedia ajhe lahh ko... ehhh tapi ko boleh try gi audition af7 lahh nora... ko ajak member aku si Adam.. sure dia on tu... heheheh

NoraJoey berkata...

hahahha..agak2 la wei nk g audition..sore ntah pape jerk aku nie..takat nyanyi tuk gelak2 kt stage tuh bole la...nk siyes2...tak dpt la kan..huhhuhu

kim slm kat adam arjuna tuh..hehehe

Adam Arjuna berkata...

weh...saper mamat yg beranganssss tuh...
wakakaka...

KeMatZ berkata...

NoraJoey.... lehh lahh.. AF pun bukan nak cari yang superb sangat pun... dia nak cari yang sedang sedang ajhe.... ala ko lehh gi audition ngan si AdamArjuna tu... dia gi kot.... kalau ko ajak...

kimsalam.. heheheh nanti aku sampaikan ye....

KeMatZ berkata...

Adam entahlahh siapa ntah...

Adam... NoraJoey... KimSalam kat ko.. dia ajak karaoke bersama lagi nanti....

wah dan dan ajhe aku...

romi flizz berkata...

wahahaha..ekceli aku ni ..erm nak wat satu konsert jelajah malaysia..kematz..ko leh jd promoter x..aku nak penyanyi yg duet ngan tomok n indah ruhaila tuh..aku letak harga rm20 ribu 3lagu..ko deal lah dgn mereka tuh..
ahaks..
kekekekeekeke

KeMatZ berkata...

romie no problem... set.. kat mana yer.... adalah kat Laman Seni Warisan ke... hehehhe.... no prob...
nanti aku buat agrement...

so pada NoraJoey and AdamArjuna amacam.... permintaan en Romie tu...

nieja berkata...

biase la nora wei
aku mane2 je tembus
wkakkaakaka

NoraJoey berkata...

belah la ko romi.....berangan jerk...hahhahaa

nieja - bagus la ko nih..tembus jerk mane...teruskan usaha..pasnie tembus lak kt blog romiflizz ker adam arjuna ker..hahahhaa

Tanpa Nama berkata...

ada tomoxxxx tu... wakakakakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin