Rabu, 14 Januari 2009

Sally Faerie In Tha House....

.
ya... aku continue dengan koleksi video aku ketika di YOUTH09... kira ni adalah video terakhir lahh.... so seperti thread sebelum ni aku ada mention kan... about aku layan live performance secara akustik.... under doppelgangerkl.. kan... so ni lahh dia video yang aku capture...


Time After Time


Bukan Maksudku


One Day

actually aku sempat layan 2 performance lahh.. satu Freak of Channel and Sally Faerie... but... time aku sampai FOC ni dah separuh lagu dah.. so tak sempat nak capture video... maybe next time lahh kalau aku terjumpa lagi... wakkaka...

so gitulahhh finally video video yang aku capture.. yang aku sharekan .... hemmm... so... berakhir suda sessi YOUTH09... nantikan lahh next next next event.... itu pun kalau aku ada masa terluang untuk join.... ok... so stayTuned...

TakSankaYe...
.

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nice stuff.. I was there too!

KeMatZ berkata...

oh ye ke.. thanx coz sudi jenguk Hampeh Dot Com Zone..

abang mat tora berkata...

alamek cik faza pang rok ni

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin