Selasa, 6 Januari 2009

Merenung Ke Bulan....

.
what the topic aku buat kali ni... merenung ke bulan...??? ada apa kat bulan tu... ntahlahhh aku sendiri tak sure apa ada kat sana.. coz aku pun tak pernah ke sana.... hemm... aku pun tak tau apa yang aku ingin tuliskan kali ini... rasa hati ingin menulis tentang tahun baru.. azam baru..... tapi...

ya... macam dah lambat... walaupun masih diawal bulan kan... tentang 2008 hemmm biarkan ianya pergi... kisah gembira duka sakit hati semua nya bercampur dalam diri ini.... wah...

ya.. 2008 banyak benda kenangan yang aku hadapi.... dari erti kekeluargaan mahupun persahabatan dan mahupun career.... semuanya aku hadapi dengan senyuman... tidak kira ianya indah... mahupun pahit... aku tetap hadapinya dengan senyuman....

ya yang lepas biarkan ianya lepas.... yang penting hari yang mendatangkan... esok untuk siapa... wah dah macam tajuk lagu... tapi aku memang suka dengar lagu itu... ESOK UNTUK SIAPA....

occaylahh maaf sekiranya aku terlambat nak wish Selamat Tahun Baru buat kalian yang senantiasa spend time korang jenguk ke Hampeh Dot Com Zone ini.... occay.... stayTuned...

ps: still gigih memblogkan diri walaupun diri tengah berkabung..

TakSangkaYe...
.

5 ulasan:

nhanania berkata...

aiii kt blog pun berkabung lg ke zam? ko kenapa ni.. x nak share ker?

merenung ke bulan di siang hari? heheh pndg bawah lak tu..bulan ape yg ko maksud kn ni zam? ih..ih..ih..

KeMatZ berkata...

heheheh.... sajhe ajhe... nanti ada orang ingat kau berkabung tak nak memblogkan diri...

tapi dont worry tak ada apa apapun.. just diri aku ajhe yang tahu.... relax occay...

merenung bulan.. ntah aku main hembus ajhe tu...

arina sativa berkata...

karat gak mamat neh...

gidong berkata...

ntah apa lah yg dikabungkan ni .. bulan pun tak nak muncul kalau kematz yg kabung ni hahaha

KeMatZ berkata...

arina.... karat tang mana tu.... rambut iols still warna original occay.... heheheheh

gidong... adalahh yang dikabungkan... but dont worry.. ianya akan tamat on 10hb... hehehehe.. kemudian aku lehh enjoy... tapi risau kena kabung balik ajhe bah....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin