Isnin, 12 Januari 2009

Indie Fashion Show at Youth 09

.
yo.. so aku nak sharing first video yang aku capture sepanjang aku berada di YOUTH09. Indie Fashion Show. Time aku capture runaway ni aku tak sure siapa designer untuk pakaian yang diragakan oleh model model ini but apa yang aku sure... pereka fashion ni berasa dari Sabah... so layankan ajhe... heheheh....



so apa cerita.... so stayTuned untuk clip clip yang lain...

TakSangkaYe..
.

4 ulasan:

poprina berkata...

hello bro!
saya designer sabahan yg awak tulis tuh.. wah thanks sebab record session nih.. :D

nak mintak permission you untuk guna video nih, boleh tak?

KeMatZ berkata...

ops... tak sangka...
designer sabahan ini memberi komen..
heheh thanx coz sudi jenguk blog yang hampeh dot com ni....

permission... diizinkan.. wah...

nice to know you..

poprina berkata...

nice knowing you too.. hahaha nama hampeh takpe asalkan ada isi :D

just wondering.. yg vid second session ada tak?

KeMatZ berkata...

hehehehe.... thanx..

about video 2nd session tak... rasanya i pun tak ada kat situ.. tengah berlegar di tempat lain kot... heheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin