Rabu, 21 Januari 2009

Aku Dilema.....

.ya... aku memang tengah dilema... memikirkan sesuatu pekara ini... tapi bukan pasal topic sebelum ni occay.... topic sebelum ni memang tiada kaitan dalam dilema aku ni... ntahlahh... biarkan masa menentukan nye.... kebetulan plak... ketika aku melayan lagu lagu yang berada dalam list mp3 aku.. lagu ini pun berkumandang.... so memang kena pada time nye... so aku sharekan bersama....


Mulai terasa lelah aku bertahan
Terlalu lama kau terdiam
Terlalu lama kau meredam.. cinta

Berapa besar yang ku dapatkan
Tak selamanya ku mengalah
Tak selamanya ku diam... aaa

Pernah ku pergi.. dari ini
Di tempat kau berpaling
Dan bila ku pergi dari ini
Akankah kau kembali

Harus berapa lama terus berjalan
Dalam hati tak teryakinkan
Segalanya kan berubah oo.. na..na..na..

Ku dapat menerima
Tapi tak mengerti oooooo

TakSangkaYe
.

4 ulasan:

NoraJoey berkata...

tanya hati ape hati ko nak...
fikirkan plak keputusan hati tu betul ker tak...
tenangkan fikiran n tenangkan hati..baru bole dpt jalan yg benar.insyaallah...amin

KeMatZ berkata...

hemmm tu lahh.. ikutkan hati...
nak ajhe aku lakukannya...
tapi perlu gak fikir panjang beb..
hemmm tu lah... hopefully semua nya occay..

thanx 4 comment and idea...

hehehhe.. taksangkayer....

farina abdullah berkata...

hihi...
mmg awak kena hati2 kalau org mntk2 kad number nie.
kdg2 diorg saja guna nama bank, pdhal bank x tau apa2 pun. jgn di layan sgt, kecuali satu company nie, dia wat privilage kad, mmg bagus, dr diskaun klinik smpai ker towing, smpai ler nak cuti2, sampai nak wat umrah pun blh dpt murah skit dr harga biasa. beli brg2 komputer semua ada diskaun ler pendek kata, yg xde diskaun hanyalah... MAK AYAH DAN KELUARGA! kikiki... nama company 2 MILLENNIUM EXCLUSIVE. tau napa saya ckp bagus? sbb saya dah jd ahli dah dekat 2 tahun. keta rosak saya kol dorg, nak g sarawak dorg uruskan, beli brg2 komputer ada ler diskaun skit, heheh...best2...
so far x pernah kena tipu lg ler. mmg dorg service betul2...
lebih2 lak aku promote kat cni.

KeMatZ berkata...

kan... sempat promote product kat sini... tapi kalau uols yang promote ada yang cair beli occay...

tapi tulah skrang memang tak caya sangat dah benda tu.. dan.. yang issue tu confirm penipu.. sebab tak ada pun credit 200 kat account saya....

so memang cilaka itu manusia...

ops terlebih sudah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin