Rabu, 28 Januari 2009

Benda Yang Tak Dirancang....

.
ya... topic kali ni mengenari pekara yang tak dirancang... heheh ala ala unexpected planning.... kalau ikutkan planning asal... balik ajhe dari Parit Buntar kitorang nak terus balik umah masing masing.... tpi... finally kitorang change....

bila dapat tahu ajhe one of geng kitorang ni balik semenanjung... kitorang terus ke rumah dia... ajak lepak.. mengeTEH kekdahnya... so aku and Mally ke rumah member kitorang ni si Rafiz... then kemudia aku sajhe ajhe roger si Aleng tu join sekali...

tiba tiba teringin nak pekena Satay Kajang... so last decide.. lepas kat Satey Kajang Haji Shamuri... Taman Melati....easy.. si Aleng pun tak jauh nak arrive ke sana.... hehhehe...

ya.. kitorang berempat ajhe.. try gak roger member yang kitorang tau duk area area behampiran situ... tapi dorang ada hal plak... so... kitorang berempat... ajhelahh....

sambil makan.. sambil berborak.... sambil duk snap snap gambar... jadi.. berempat pun jadi... so dah puas melantak... sampai kedai pun nak tutup.... kitorang pun duk berbincang nak buat apa next planning...

sembang punya sembang... last aku sajhe bagi suggestion.. gi danau kota.. dengan niat nak usha barang... hehhee so terus ajhe shoot ke danau kota.... wahh dah lama aku tak melepak kat sini.. sejak dah duk area area sunway ni kan...

so yang unexpected leh plak jumpa pasangan dorang ni.....

ya ni memang unexpected ok... dah lahh kitorang baru ajhe ngompat pasal dorang... opss... so lepak bersama... tawaf satu danau kota tu... dengan niat nak membeli tapi apakan daya... semua tak tercapai.... nak beli baju tak ada size... nak beli kasut pun tak ada size..... padahal aku minat bangat sama itu baju... dammed aa tak ada size untuk dewasa.....

so dah puas tawaf satu kawasan jualan tu.. kitorang pun duk melepak kat kat gerai SitiZubaidah... dulu time aku duk kat area Setapak.. selalu gak lepak makan kat sini.... hehehhe...

seperti biasalah... sambil minum.... pelbagai topic diperbualkan.. dari issue... belajar... sampailah issue kerja bagai.... memang seronok bila dah lama tak berkumpul tiba tiba kumpul.... tampa dirancang.... berjumpa secara kebetulan... seronok bangat...

so jam pun dah menunjukkan tepat kul 4pagi... apa lagi.. masing masing mata dah bengkak... so kitorang pun bersurai... wah ayat.. bersurai... insyaALLAH... kalau tak ada aral or apa apa event macam nak buat PORTLUCK.... wahh dan dan ajhe aku ni kan.... ok lahhh..
gitulahh kekdahnya.. so stayTuned... for next topic...

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

Inspire berkata...

wah roger aleng jer...rumah iols pun dekat sangat dari situ....sentap

KeMatZ berkata...

erkkk...... bukan uols gi bercuti cuti malaysia di pankor ke..???

Tanpa Nama berkata...

cantik ar aku nengok kan baju si arjuna time tuh...

mesin.basuh

KeMatZ berkata...

errkk.... ye kot...
ko nak basuhkan ke...

taksangkaye... :P

HaZiFah berkata...

sllu nyer kalo x d'rancang..tuh yg t'lbh mkn :P

KeMatZ berkata...

hehehehe.... tak kisah kalau terlebih makan janji hati happy...
hehehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin