Selasa, 15 Ogos 2017

Birthday Present HotWheels Custom

.
Dah lama rasanya tak berupdate ... sajhe nak cuba try buat come back ... tapi tu lah ... so bila baru baru dapat bday present from my SweetHeart tu yang saja nak buat come back dengan entry bday present :)




tak sangka plak boleh dapat hadiah yang memorable seperti ini ... hihihih pada mulanya time owner yang custom hw ni up diri ini tertanya tanya ... ehhh aku punya ker ... tu pun sebab bila nengok concept ... JDT vs CAMARO ... (time tu owner blurkan gambar pada kad) hahahaha 

dalam hati macam ye ... coz cam itu baju ... tapi tak nak berharap sangat ... poyo plak rasanya ... sekali bila last friday 11 August .. owner mai hantar barang kata ... ada custom hw order from my wife ... terus dalam hati ... YES YES ... hahahahah

so atas ni aku guna owner punya gambar yang dia up kat FB dia ... so kalau ada sesiapa yang minat nak order boleh jer cari thru FB or IG brother AMUZARU ... atay #cstmdrhk or #customderhaka :P

jadinya itu lah kisah kali ni ... hahaha nengok kalau aku rajin nak update ruangan ni aku update ... ni pun kebetulan tengah bosan buang buang masa ... line clear ... ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

Sabtu, 24 Jun 2017

Raya 2017

.

 

Dah Lama Rasanya Tak Menghapdet Ruangan Aku Ni
Jadinyer
Dikesempatan Ini
Dengan Harapan Aku Akan Kembali Aktif

So

Aku Memohon Ampun Dan Maaf
Sekiranya Ada Salah Dan Silap
dan
Aku Ingin Mengucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

TakSangkaYer ;-)
.


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin