Khamis, 5 Februari 2009

Nur Kyra Aleya In Action.....

.
Sajhe ajhe aku nak tepek gambar anak buah aku ni... yang sememang nyer... kaki poss... wakakakka.... maman dia ni pun apa lagi.. snaplahhh gambar si Kyra ni..... hehehehhe.... layankan....

hehehehe..... nanti kalau maman dia ni ada masa lagi... rajin nak tepek muka dia ni dalam blog Hampeh ni... maman dia tepek lagi ye.... hehehehehe... so stayTuned....

TakSangkaYe....
.

8 ulasan:

farina abdullah berkata...

wah...
meh cni bg dia jumpa dgn kak farina dia. akan diajar mcm mana nak jd super model yg berjaya...
haha
cute tol dia eh?
berap tahun?

KeMatZ berkata...

ops... supermodel dah mengoment...
no problem.. demi tunjuk ajarmu sifu... leh aje arrange....

heheheheh umurnye bulan 3 ni genap 2 tahun.... heheheh

PencintaHamster berkata...

cutenye dia,
Kyra memang cute.
Macam Pakciknye juga.

KeMatZ berkata...

PH.... than...
si kyra memang cute dan comel....
but statement pasal pakcik dia tu... eeerrrkkk.... rasanya macam tak kena ajhe...

heheheh...

kunyeet berkata...

comel banget....
x mcm pamannye...
wahahaha....

KeMatZ berkata...

lorr... maman dia memang tak comel...
sebab tu sampai laa ni..
single lagi...

huhuhuhuu :(

hudd berkata...

future supermodel in action...wah! malatopss!!!

KeMatZ berkata...

wakakaka..... tulahh
kalau ada pertandingan
utuk budak budak..
aku nak masukkan dia lahh..
wakakka gigih maman dia ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin