Selasa, 3 Februari 2009

Bawa si Kyra ke Gerai Geng Corner....

.
so... on ahad seperti planning... pagi pagi kitorang dah bangun awal.. coz mau gerak awal... pulang... lagipun parent aku mau terus shoot ke Johor.... settle breakfast kat area belakang Mahkamah ipoh... aku rasa budak Ipoh tau kot.... so pekena teh tarik ngan roti telur dulu....

so settle breakfast... terus cargon pulang...mula mula aku drive dulu kereta abah aku..... kemudian sampai kat Jejantas Sungai Buluh aku naik kereta abang aku yang kebetulan menghantar adik ipar dia kat shah alam... so abah aku boleh terus shoot pulang ke johor...

bila dah settle urusan adik ipar abang aku tu... kitorang plan nak makan... so aku sajhe ajhe bagi idea makan kat geng corner... so.. kitorang pun ke seksyen13....

dan yang aku tak tahan si Kyra... bila dia turun kereta ajhe... dia nampak ajhe poster tu... terus dia jerit.. jerit... sebut betul betul betul... yang tak berapa betul sebutan tu... wakakka.. well its oklahh umur dia pun baru setahun jagung... wakkaka... apa nak heran...

so nengok tu gaya dia ni.. time makan... berdiri lahh ada ajhe dia nak buat... hehehehhe active kebenor.... heheheh... not bad gak lunch kat Geng Corner ni... hehehhe... settle lunch... kitorang pun gi lahh kedai World Of Geng ni....

look si Kyra.. dia dah tak senang duduk nengok KakRose dia... heheheh.... tiba tiba kagum... boleh.... heheheh... so apa lagi masuk lahh ke dalam occay...

macam macam ada jual dalam kedai ni dari baju sampailahh ke alat tulis utk kanak kanak... baju pun untuk orang dewasa pun ada occay.... hehehhe.... dan akhirnya aku turut rembat sehelai baju.... nasib baik ada size.... time aku usha kat downtown danau kota tak ada size... hehehehe...

hemmm ada yang leh melaram time layan movie ni on 12 hb nanti... wahhh gigih occay.... si Kyra tu pun sempat beli baju ala ala Upin... aku still tunggu MommyKyra send the pictur si Kyra peraga kan baju tu... kalau cun.. aku belikan dia nanti baju Ipin plak... wakkaka......

so settle ajhe tu... brother aku pun hantar aku balik... then dorang pun gi lahh merayap ke SunwayPyramid... aku plak balik nak relax.. coz malam tu ada event lain kan... so nak tau apa citer dia... relaxxx dulu.... hehehe...

so tamatlahh edisi Visit si Nur Kyra Aleya yang demam... katanyerr lahh kan...... hehehehe... oklahh so stayTuned... for other story...

TakSangkaYe...
.

2 ulasan:

awieworld berkata...

comelnyer...

**aku macam tak caya budak kyra ni comel ..nama pun seakan tyra banks...kyra banks?..maybe?...ada la persamaan tu..suka posing ala modeling gitu...

KeMatZ berkata...

hehehehe..... aku pun kadang kdang panggil di tyra ajhe...
wahhh....

heheheheh

nanti ada masa aku tepek picass dia poss.... heheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin