Khamis, 12 Februari 2009

Makan, Menonton Bersama 2 OfficeMate Aku....

.
occay... kembalik memblogkan diri... kali ni aku ingin sharing cerita.. aku hangout dinner and menonton movie bersama 2 officemate aku.... actually ni plan member aku sorang ni si Syida yang memang nak sangat menonton... so dengan tidak menghampakan aku ngan Lim pun on ajhe...

so.. after office hour.. kitorang terus shoot ke OneUtama.... naik myBoo.... then sampai... usha tiket... then bila tiket sudah dibeli... perut pun dah lapar kami pun cari kedai untuk mengisi perut yang sedang berMETALICA tu....

ya finally kitorang choose this restaurant.... TCK 1920 HAKKAKAYA... hemmm actually pada mulanya konon nak makan makanan jepun.. last last kitorang try ni.. but this restaurant plak... just hidang chinese style.. malah turut sediak western style... TCK tu aku kurang tau apa kah dia... PCK aku tau lahh... wakkaka... so kami pun order benda di bawah ini....

oppss... aku kurang ingat nama nama menu tersebut.... hehehe... kalau korang bijak... wah nak main teka teki plak... rasanya aku order apa ye...??? wakakakka.....

so settle makan.. jam dah menunjukkan kul 8mlm... so terus shoot ke panggung... nak tau kitorang layan citer apa... ha ni.... dia... gelagat Inspector Clouseau....
well... tak nak olah banyak.... citer ni pada aku memang best... seronok layan.... dengan gelagat... bengong si inspector ni.. memang membuatkan sesiapa yang stress boleh hilang tekanan dan boleh tertawa menonton filem ini... so pada sapa belum nengok apa lagi... gi serang panggung..... hehehhe

so settle ajhe... kitorang pun balik... drop si Lim kat umah dia... then drop member aku si Syida kat office coz kereta dia still di office.... so gitulahh.... apa pun hari ni aku rasa gembira.... tak tau kenapa.... hehehhe.... so stayTuned...

TakSangkaYe...
.

3 ulasan:

PanAdoL7e berkata...

sbb jumpa roslan aziz ker? hehehehe

babyluv_ayang berkata...

mungkin dapat lepak ngan bakal buah ati...hehehehh....eleh...jawapan normal...tak der nyer...sapa lah nak iols ni...gerenti jawab mcm gitu...

KeMatZ berkata...

panadol... bukan ok... jumpa dia nak gembira kenapa... lain lahh dia lehh serap kau masuk AF terus... wakakaka...

babyluv... pun salah..... tak ada kaitan ngan buah hati ok..

tp sekrang aku kembali unhappy...
sebab tadi... dia telahh retender again... so aku punya task semakin banyak....

adakahh aku perlu juga melakukannya

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin