Khamis, 12 Februari 2009

Menjawab Tag MasNoNi si Puteri Sandakan....

.
ketika aku mau mengupdate blog aku ni... aku terlihat di shoutbox aku.... aku telah diTAG olehh si Mas.... so untuk tidak menghampakan.. so aku gigihkan menjawab..... coz aku jarang menghampakan sesiapa yang tag aku... insyaALLAH akan ku jawab.. walaupun merapu jawapan ku itu.... sebab aku tau aku bukan SUPERSTAR nak berdiva bagai... wakakkaka.... erkkk.... apakaitan ni.... so layani deh...

5 Fakta tentang aku yang sering aku lakukan ketika blogging.

aku akan ::::
  1. edit gambar dengan menepek watermark pada gambarku itu.... if ada gambar lahh.... harus watermark ok.... gambar artist gigih korang watermark... gambar sendiri korang tak nak apakah.....
  2. try cari info... if.... ada benda yang aku nak confirmkan... macam kalau aku nak citer pasal persembahan ke.... make sure aku kena confirm... betul ke dorang nyanyi berapa lagu.. or apa nama lagu yang dorang nyanyi....
  3. kalau ada video... haruslahh aku edit terlebih dahulu... giler apa nak letak raw... size dia besar tu beb.... then tepek dulu watermark... then up kat youtube.... kemudian baru sharing di sini... heheheh so tak makan space blog ni... coz kita just embeded ajhe....
  4. menulis ikut suka hati aku.... coz blog aku ni pun nama Hampeh Dot Com Zone.. so... biar dia ala ala carcar marba sikit.... ayat aku pun ntah betul ke tak... sebab yang aku tau aku bukan mengarang untuk paper Bahasa Melayu SPM... hehehe.. ada aku kisah.. orang kata ayat aku ntah apa apa ntah...
  5. melayan playlist music yang berada dalam playlist mp3 aku.... mana tau kadang kadang aku tak ada benda nak sharing... nak dijadikan bahan.... jadi akan aku tepek... lagu serta lirik lagu yang aku dengar.... wakkaka... so terupdate lahh blog aku ni... tak lahh bersawang bagai.... orang nak berblog ko pun nak berblog.... lepas tu terbiar terbengkalai.... sampai jadi ala ala rumah puaka tampa penghuni..... wah apa aku merapu ni...
so gitulahh jawapan pada tag yang telah diberikan pada diriku ini.... so aku seperti biasa... tiada mood mau mengTAG orang.... hehehhee.... ala ala RESIGN dari mengTAG orang boleh... wakkaka.... so tag ni mati di sini saja.... wakakka... so stayTuned...

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

PanAdoL7e berkata...

kenapa komen aku tak appear neh? huhuhuh... kena band ker

KeMatZ berkata...

hemmmm panadol...
komen ko tak appear...
coz aku tak approve lagi...
heheheh....

Mas Mohd Yunus berkata...

wa-lah, cam saudagar burung unta jer bunyi ayats..sentaps.

KeMatZ berkata...

wahh... ko mas sudah pandai juga bersentap... better ko menyantap lebih bagus... hehehehe

heheheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin