Khamis, 19 Februari 2009

Cuti..... Dari Memblogkan Diri.....

.
ya... aku akan bercuti dari memblogkan diri..... cuba untuk mencari ketenangan dan relax dari hiru pikuk kebingitan ibu kota ini... wahhh apa lahh ayat aku lately ni agak merapu sangat.... tapi benar.... aku akan bercuti dari memblogkan diri...

pasti time topic ini terpapar di site ni.... aku sudah berada dalam PESAWAT AIR ASIA menuju ke destinasi percutianku kali ini....

so.... ini bermakna blog ni tidak akan berupdate buat seketika... mungkin ianya juga perlu rehat seperti tuannya... kerana terlalu banyak sudah story yang telah disharingkan... tak kiralahh.. cerita ka.... video ka.... lirik lagu... kira stop buat seketika... dan akan kembali bila.... tuannya sudah mendapat kembali ketenangan yang dicari... wahh.. ayat.... ok... so stayTuned....

TakSangkaYe...
.

5 ulasan:

NoraJoey berkata...

cepat balik n update oke....
nak dgr citer kat sabah...uwaaaaa bestnyeeeeeee

romi flizz berkata...

resign xajak..
jgn lpe ole ole..wakakakakka

awieworld berkata...

yup betul tu romi...resign tak ajak tau...nyampah...

* baru je msj nak ajak karaoke sama./...mmg siot la mamat nie. "mencari ketenangan setelah sekian lama memendap kesentapan"...wah ayat...

Inspire berkata...

mesti tengah berdua-duaan ngan abe rob ni!!! sentap!!! resign!!!kem salam maut!!
muahahahahaha

KeMatZ berkata...

Nora..... hehehehhe aku dah balik... tapi tak tau nak citer apa...

Romie.... hahah.. eh kan aku dah ajak lepak gi inanam.... ole ole aku tak beli apa apa lhh... tiba tiba blank bila di sana...

awie..... wakakak... hello awie... aku dah mention apa di sini... patut aku yang sentap ko tak baca blog aku resign dari Fc Ko.....

Inspire... mana ada berdua dua... berempat occay... si Candy and Farha pun ada... nanti lahh ada masuk iols update....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin