Rabu, 18 Februari 2009

Lepak di Yellow Cab Pizza....

.
ya... Yellow Cab Pizza... sajhe ajhe nak try... kebetulan plak bila dapat tau tempat ni berhampiran ajhe ngan area area dang wangi... so kebetulan this week aku ada training kat Wisma SMI... so... tadi merupakan last day training... so plan ngan 2 member groupie aku... yang memang duk bekerja area dang wangi untuk.. lepak cikcur bersama....

so setelah decide bagai... finally kami berempat dengan si hadek yang gigih berjalan kaki dari KLCC untuk ke tempat tu... kira occay lahh sempat lahh dia snap snap pemandangan KL ketika jammed tu... waakka.. dan dan ajhe aku..

tapi... actually yang sampai dulu si Arina.... yang kebetulan tamat waktu training dia kul 4.30 gitu... so dia jalan ala ala diva catwalk sampai lahh around 5.20ptg macam tu.....

thenn aku plak yang tadi training habis awal... around kul 5... but nak mendaki bukit plak ke car park belakang shangri-la tu.. so redah jammed bagai.. sampai around 5.30petang macam tu......

so bila sampai aku berdua ajhe.. coz si idril plak still kat office coz time dia tamat kul 6.... jadi kitorang order dulu.... look si Arina sempat menjadi model Pizza Hawaiian Yellow Cab pizza kali ni.... hehehhe....

pada aku... pizza dia more better dari pizza domino..... dan memang layan... hehehehe... ntahlahhkan... citarasa orang lain lain... wakakkaka.... heheheh.... so sempat lahh kitorang nikmati pizza ni... sambil snap snap... sementara menunggu Idril sampai...

around 6.10ptg macam tu si Idril sampai... dia just order one coke.. coz pizza yang kitorang order ni memang besar occay... memang tak habis kalau makan berdua... wakakkaka.... so sambil makan.. pelbagai topic dibincangkan... memang seronok.... ni baru 3 ajhe... kalau cukup corum... harus malatops.....

yang atas ni... adalah menu yang di order oleh si Hadek.. yang sampai around kul 6.20 macam tu.... hemmm rasanya not bad gak... lazat... aku amik bahagian ujung ajhe... coz... bahagian ujung tak ada benda benda hijau yang aku sememangnya alergik... wakkakaka...

so kitorang pun melepak lahhh kali ni bertambah macam macam issue kitorang borakkan.... ditambah adanya si hadek.. lagi banyak lahh issue yang ditimbulkan......

dari kisah zaman zaman kegigihan masing masing.... dalam groupie... sampai lahhh zaman zaman kegelapan... ehh ada ke zaman kegelapan... wakakka.. aku main hembus ajhe.... heheheh....

so lepak punya lepak.. tup tup husband si Idril pun sampai.. so kitorang pun set... balik lahh ke rumah... so semua bersurai... memang seronok lahhh lepak kat sana... ngan environment dia yang nampak relax.... ala ala duk kat bangunan bangunan lama.... bagai... wakakkak

pekena pizza di tengah kotaraya open air... leh nampak KLCC... siapa minat sure minat envinronment macam ni.. tapi kalau yang jenis more pada aircond bagai... lehh duk kat dalam.. waakaka... parking pun easy ajhe nak dapat.. depan kedai ajhe.. khas untuk customer.. heheheh.... kira rasa kalau nak plan buat gathering kat situ... sesuai gak... wahh...

macam rasa nak gi lagi ajhe... tak apa next time occay... wakakkaka... oklahh... sampai sini ajhe ok... dan aku pun mahu berehat dari memblogkan diri... so mari kita berehat.....

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

WanMot Gebu berkata...

nyah..sape tu yg bertudung..merembs u olls~ kim salam hokeh!

KeMatZ berkata...

ohh tu model Yellow Cab Pizza...

nak berkenalan ke...

kena isi form dulu

WanMot Gebu berkata...

chot..motif sgt nak isi form bagai..soh kim salam je pun...nak simpanlah tu..resign login!-sentapfc.proboards-

awieworld berkata...

ah sentap ...tak ajak aku...

cikcur tak ajak....huh!

Inspire berkata...

owh ni lah abang nomot...heheheheh
tapi uols cam pangkat adik jer la ok...sebab nomor matrik start 03 gituh

KeMatZ berkata...

wah... abg wan nomot sentap... hehehehe nanti sure dia baca nyer di sini....

awie.. ko kat putrajaya beb... kitorang memahami situasi ko... wakakkaka....

inspire... habis lahh senior dah berjumpa junior.... hehehhe walaupun lain course...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin