Ahad, 15 Februari 2009

"Heart U" Valentine's Day...

.
occay... on sabtu... 14hb feb... aku ngan geng geng groupie telah plan nak hangout bersama ke Pyramid.... coz kebetulan si Ebi pun ada event U Mobile sempena Valentines Day kat pyramid... so kitorang semua roger lahh each other...

so... kitorang sampai agak awal.. coz event start around kul 3... coz mau cari parking lagi.. korang tau tau ajhelahkan pYramid... then kitorang nak lepak lunch.. so sempatlahh... take lunch kat MC Donald...

around kul 3.30petang event pun start.... so sebagai pembukaan tirai... satu persembahan dance diadakan...

ya actually event ni pun ada kaitan ala ala promosi cerita yang bakal menemui penonton di layar perak... iaitu wayang Sayang You Can Dance.. yang Hero dan Heroin dia si Samuel Rizal dan Syarifah Amani... oohh i Like....

so... selesai persembahan dance dari group dancer team ALAM kot.. aku kurang pasti... Ebi Kornelis... pun naik ke stage... untuk menghiburkan hadirin yang hadir.....

si Ebi... ni sempat lahh duk bagi speech bagai... dan beliau telah menyampaikan 2 buah lagu... kedua dua lagu tu... merupakan lagu untuk filem tersebut.....

selesai si Ebi perform... kemudia.. si Dafi plak take over the stage... si Dafi pun sebelum perform sempat duk memberi speech untuk peminat pemiat dia.... si Dafi turut menyampaikan 2 buah lagu dari album beliau...

selesai persembahan dorang berdua tu... so ada lahh pelbagai aktiviti lain yang diadakan.... macam jawab soalan yang diajukan oleh Alam... Juara Musim Pertama You Think You Can Dance... dan ada gak pelbagai games like makeover.. boyfriend oleh girlfriend mereka dalam keadaan mata ditutup... erkkk...

seperti biasalahh.... sessi photograpy pun diadakan... sambil sambil tu mereka pun promosi filem mereka ni yang bakal ditayang tidak lama lagi..... so nantikan yer.....

seperti biasalahh kan... bergambar ngan artist tidak dilepaskan peluang yang ada begitu saja... macam mcam gambar poss kitorang buat... dan... kitorang pun sempat bergambar beramai ramai ngan Ebi Kornelis....

around kul 5 like that.. kitorang pun gerak dari event tu.... coz si Ebi pun dah habis show nyer... so rasa malas nak melepak lagi kat situ.... then kitorang pun decide nak menCikCur... nak tau kitorang CikCur di mana dan dengan siapa... nantikan next story... occay.. coz aku dah ngantuk ok.... baru balik dari survey jalan.... nak tau jalan apa yang aku survey.... tunggu lahh di ending cerita akan datang.... so stayTuned..

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

Inspire berkata...

curlast gittew posing dan ekspressi muka lolly...hehehe

hadek tu apa kes,tunjuk kamera dia jek muahahaha

KeMatZ berkata...

kan... si lolly look difference sangat that time... wOw...

si hadek sajhe nak promote camera dia yang mahal tu... mentang mentang camera iols ni murah jer dan tak stylo.... :(

awieworld berkata...

hehe...tp uols...foto yg maeveles tu dari kamera i la...kematz, ko tak bg kredit kat aku pun..hampeh dot com tol la....nak resign la gini//
/
/
/
** ups, tak jadilah resign///hehe..tak puas cikcur ngan korang hehehe

Tanpa Nama berkata...

cantik lak baju u mobile tu...ko ada lbh tak?hehehe

mesin

KeMatZ berkata...

awie... ye ke... lupa lahh nak credit...
wakakka
oklahh credit photo tu AWIE....

wakakkakak

KeMatZ berkata...

mesin...
aku pun tak ada baju tu.
nak dapat baju tu kena beli no uMobile tu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin