Selasa, 24 Februari 2009

Di Tag oleh Panadol7e

.
memandangkan tahap kebluran aku ni melanda sampai ke saat ini... tup tup nengok aku ditag... jadi aku amik keputusan menjawab tag itu... so layan ye.. tag yang ditag oleh Panadol7e....

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
- Duit

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri??
- Set Makanan Tengah Hari

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??
- Hemmm... tak kisah... asalkan ianya selesa untuk tetamu yang hadir

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
- Sehingga Akhir Hayat

5. Adakah anda sedang dilamun cinta??-
- Tidak Pasti. coz Tengah Blur....

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??
- Makan Malam... KFC di Terminal 2 Airport Kota Kinabalu

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
- Buku.. Serius Beb tak sure buku apa aku beli.... 5minit belajar FLASH kot... not Sure hehehe

8. Apakah nama penuh kamu??
- Nama penuh cari sendiri lah. but korang boleh panggil aku Kematz or Zam or Mox

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau mak??
- 2 2 Tak Ada Hal....

10. Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama kalinya??
- Bakal Teman Hidup Saya... Siapa ye?????

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu.
- 8 kenapa lapan... macam mana nak kata rapat ye. sama sama menangis sama sama gembira sama sama enjoy. Ala biarlah tak perlu mention. mereka tau siapa meraka. wah

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri??
- Semestinya Tidak. Sebab ada Mesin Basuh.

13. Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi?
- Cocos Island

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu..
- Member Blogger
- Kenal Ketika Open House my friend si Nany
- Member baik Housemate Aku
- Single Lagi. eh ye ke???
- Programmer Handalan... Siap kena hantar ke Bulgaria.. eh betul ke..??

15. 8 perkara yang amat saya gilai??
- Coke
- Duit
- Bowling
- Konsert
- Travel
- Hiburan
- Snorkling
- Makan

16. Pelukan atau ciuman??
- Pelukan

17. 8 perkataan yang sering diucapkan??
- erkkk
- ada aku kisah
- pergilah mam...
- so
- Whatever
- izzit
- hello bitch !!
- nenek kau!!!

18. 8 buah buku yang paling baru di baca??
- Kurang berminat nak baca buku. Internet kan ada.

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??
- Tingkap Kaca - Ana Raffali
- Kucing Hitam - Bittersweet
- Rockstar - Rockstar
- Shadow - Nidji
- Soldier's Daughter - Tonic
- Mirage - Pesawat
- Mengejar - Cassanova
- Musafir Dunia - Ebi & Felix

20. Mari men'TAG' 8 orang lain...
- Rasanya seperti biasa.. Tag ini mati di sini... sekian...


so gitulahhh ye... jawapan nyer... harap puas hati... nantikan story morry aku ye... stayTuned...

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

PanAdoL7e berkata...

hahaha.... aku nak g KK minggu nih! any advice?

KeMatZ berkata...

hahaha... no idea...
ko gi travel ke apa...
hehehehe...

sebab pada aku biasa ajhe...
maybe sebab aku dah selalu gi...

hehehehe

Haida berkata...

1st time nk comment ni..kemat...oh kemat...ko addict apa sbnrnya ni???ish...ish...

KeMatZ berkata...

thanx haida for comment... addict... apa yang aku addict...

hehehe salah topic kot...

heheh. apa apa pun thanx sebab sudi mengoment...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin