Khamis, 19 Jun 2008

Unexpected Planning for Dinner.....

.
hemmm.... unexpected dinner.... memang tu ajhe yang boleh aku katakan... hemmm bermula dari terima sms dari NDR... yang mengajak lepak pekena nasi lemak... sebelah ampang point... finally.... hemmmm... dah lahh time tu aku ada meeting sambil makan ngan office mate aku kat area Damansara Ria... hehehehe.... so plan kul 8.30malam...

so pick up si NDR dan terus gerak ke Ampang.... sampai sana... call si Paan tanya kedai nasi lemak tu tutup so.... ApaCiter.??? eheheh.... duk sembang berempat... aku, Ndr, Eita, and Paan... sambil tu si Hery, Messy, Kak Noridah serta Roon ala ala belum sampai... dan masih on de way kekdahnya....

so plan nak lepak kat pelita... tapi apakan daya.... kat pelita... tu penuh full house.. biasalahh mamak kan.. memang full ajhe... nak nak pelita tu.. apa yang best nye pun aku tak tau.. heheheh... mahal ajhe lebih... so sembang punya sembang.... suggest punya suggest.. finaly... kedai PAMA... (gerai Papa & Mama).....

so gerak and calling mereka yang belum sampai tu.. set kedai Pama... hemmmm.. sampai sajhe kedai Pama nengok Herry dah sampai ngan Messy and Roon... hemmmm line agak clear... Papa tak ada... so kitorang pun buat hal kitorang ajhe.... then kak Noridah pun sampai.... ngan laptop... cis Si Paan terus tersangkut... and beli... ni yang nak beli laptop baru ni....

so sambil borak borak and makan makan... yang sememangnya tengah lapar... heheheheh tiba tiba nampak kelibat papa sampai.... heheheh buat dek ajhe... tiba tiba dengar ada yang jerit... "KORANGGGG" lor.... si Kecik tu pun ada.... apa lagi... terus.... keadaan.. jadi Kalut Lagi Mengarut lahhh....

so memang unexpected lahh dia lehh mai kan... jadi meriah and bising giler malam tu... dah lahh dia on diet (ye ke....) just makan epal ajhe ok.. kitorang apa lagi... nyakat menyatakan hidangan kitorang sedap belaka... hehehehhee... kesia si Nadia.. kena buli malam tu....

then lepas tu member dia mai... siapa nama mamat tu... dia ni top 25 ajhe... ohh... nadia lepak kedai sebab si Nazib ni nak jumpa dia kat kedai.. hehehehhehe jumpa as artist member lahh kot... sebab kitorang tak masuk or menyentel lahhh time dorang berborak tu.. heheheheh kitorang buat hal kitorang sambil layan astro...

so around kul 11 lebih ye ke.. aku tak sure... 12 lebih kot kitorang semua gerak balik... and sebelum gerak balik sempat suruh si Nadia poss ngan si Nazib.... hehehehhehe jangan nak buat speku ok... hehehehehhe..... (habislahhh kalau ada yang suka kenen kenen dapat gambar bawah ni....)

ok lahhh nak so gitu lahh citer nye... memang unexpected plann... tak sangka malam tu jumpa si nadia... hehehehhe... ok lahhh jumpa lagi..... next thread... ada citer baru... nantikan ajhe ye...

TakSangkaYe.
.

14 ulasan:

PaanMFR berkata...

wah, x sangke ye.. mesre je aku nampak diorg berdua ni.. isk isk..

eita berkata...

wah mmg tak sangkanya...
sesuai lak meka ni mesra laak tu
NAZIB + NADIA = NANA hehehhe besh22 jom buka kat cari.com

NDR berkata...

wah,,kaka eita,,over laks die,,neway,,macam sweet ajew neh,,
neh nak join cari.com NANA forum neh,,hahhahha

KeMatZ berkata...

wah wah wah.... korang.... bab bab kenen mengenen suka ye....

siap nak masuk cari bagai.... nanti dah masuk sana sure masuk majalah or paper... tak pun mStar... wahhh kenangan Mstar tu...

hehhehe.... tapi si Nazib tu... pun friendly orang nye.... apa salahnye kan.. mana tau nadia lehh berlakon dalam SINDERELA 2... ada ke...???

PopiaFC berkata...

ahahahah iya la cinta adik beradik paan kata sumbang mahram hahaha kt wat la cinta sejati huhuhu

PaanMFR berkata...

ai.. nak kenenkan pun x boleh ke.. orang lain boleh pulak kenen2kan sambil bersuka RIA.. takkan la kami tak boleh nak kenenkan.. aku nak kenenkan nadia ngn aku lah..

mesti meletop punya..

KeMatZ berkata...

popiahfc... tul gak... wah dan dan ajhe aku...

paan... kan... asyik kenen artist ngan artist ajhe... apa kata artist ngan fans... wahhh....

Login... GilerGlamFC......

hudd berkata...

kesiannn...
sedihhh aku cm x updated je dri ku ni..
huhu...
simpan je la... :"(

eita berkata...

apa kes hudd ni.. cube baca btul2 mcm mn nadia leh ada... tak kan kt org ni nk merembes je
ish bang kematz ni leh tuka nama blog la bakarline Fc hahahaha

hudd berkata...

huhu..ni president br sentapz paling senyap tau,edisi khas..wahahaaa...

KeMatZ berkata...

relax semua.... jangan gaduh gaduhh... aduhhhh relaxlahhh.... next time lehh lepak sekali...

ayoyo....

aapa apa pun.... RELAXXX.....

hehehehehe

KeMatZ berkata...

hemmm lagi pun kebetulan ajhe... korang pun lehh lepak sana... tak ada halangan... papa and mama tak marah... heheheheh lagi suka adalahh.. cuma ikut luck masing masing lahh kalau adik ada... hehehehehehe tul tak....

NDR berkata...

entah,,jangan sentapz2 selalu,,tak elok tuk kesihatan,,,takde halangan nak lepak kedai mama papa,,semua leh g kan kengkawan,,bak kate bang kemazt,,ikut luck kowang le,,,lau ade rezeki,,maka bertemulah kowang ngan adik,,sekian mengulas,,hidup NANA,,,wahahahah

hudd berkata...

ya betoL!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin