Khamis, 26 Jun 2008

The Fabulous Cat - Bawa Ku Terbang

.



Mata Ke Mata..
Ke Hati..
Hati ke Hati..
Hati Hati..
Bibir Ke Bibir..
Bicara Janji..
Janji Janji..
Jadi Luka Hati...
Rindu ke Rindu..
Termimpi mimpi..
Hari Ke Hari..
Nanti di nanti..
Menanti Pasti..
Pasti Disisi..
Sisiku Kini..
Ternanti nanti..

Bila diceritakan tentang cinta
segalanya muncul sekelip mata
semuanya di depan mata ada dia
makan tidur pun tak lena

dia... cinta...
dia.... sayang...
aku.... dicinta..
aku... disayang...

kamu yang bawa ku terbang
kamulah jua yang membawa cinta
ke jalannya...
kamu yang bawa ku terbang
ke bintang kejora cinta kita
kekal untuk selamanya

Kita berdua kian bermesra
rindu makin membara
kita berdua bermain kata
pasang surut tak endah

Mata hati jiwaku...
seluas artatika
sebesar jupiter
namun segitiga bermuda
ku ganti sungai merah
dengan darahku
rinduku meragutkan
kehangatan cinta kita

Mungkin tidak Sehebat mana
ku di pertikaikan kasih
ku bukan tempat dua ketiga
di hati ku cuma kau yang satu
seterusnya nyatanya hanya
dirinya jiwanya
jiwa ku rentas benua
warna angkasa cinta
cintalah kamu..

heheheh... layan... lirik dia ni aku main petik ajhe ok... kalau salah kat ner tu... inform lahh leh repair... janji lagu dia best siot..... hehehehehhe layan...

TakSangkaYe.
.

11 ulasan:

sukahati berkata...

jenuh aku cari lirik lagu neh...tp tak jumpe. Rupa2nya ader kat sini. Thanks yaa

HaZiFah berkata...

wes..nk donlot lagu nih kat mana?

KeMatZ berkata...

sue.... lirik tu aku tak sure 100% betul... sebab ada yang tak berapa clear... xpecially bahagian rap... kalau ko lehh edit inform aku... hehehehe... aku pun jenuh... cari tak ada... so finally salin sendiri...

pza.... aku tak dload.... aku member aku bagi... then aku upload kat imeem... hehehehehe

P_ZaN berkata...

hmmm...nak lagu nie leh p blog aku k......

http://pzanvmatpih.blogspot.com/2008/06/fabulous-cats-bawaku-terbang-studio.html

KeMatZ berkata...

p_zan.... thanx for the link... hehehehehhe

IIIu@2@III berkata...

Mata Ke Mata..
Ke Hati..
Hati ke Hati..
Hati Hati..
Bibir Ke Bibir..
Bicara Janji..
Janji Ke Janji..
Jadi Hujan...
Rindu ke Rindu..
Termimpi mimpi..
Hari Ke Hari..
Nanti di nanti..
Menanti Pasti..
Pasti Disisi..
Sisiku Kini..
Ternanti nanti..

Bila diceritakan tentang cinta
segalanya muncul sekelip mata
semuanya di depan matanya dia
makan tidur pun tak lena

dia... cinta...
dia.... sayang...
aku.... dicinta..
aku... disayang...

kamu yang bawa ku terbang
kamulah jua yang membawa cinta
ke jalannya..
kamu yang bawa ku terbang
ke bintang kejora cinta kita
kekal untuk selamanya

Kita berdua kian bermesra
rindu makin membara
kita berdua bermain kata
pasang surut tak endah

dia... cinta...
dia.... sayang...
aku.... dicinta..
aku... disayang...

kamu yang bawa ku terbang
kamulah jua yang membawa cinta
ke jalannya..
kamu yang bawa ku terbang
ke bintang kejora cinta kita
kekal untuk selamanya

Mata hati jiwaku...
seluas langkah di
sebesar cubisan
namun segitiga bermuda
ku ganti sungai merah
dengan darahku
rinduku meragutkan
kehangatan cinta kita

Mungkin tidak Sehebat mana
ku di pertikaikan kasih
ku bukan tempat dua ketiga
di hati ku cuma kau yang satu
seterusnya nyatanya hanya
dirinya jiwanya
jiwa ku rentas benua
warna angkasa cinta
cintalah kamu...

kamu yang bawa ku terbang
kamulah jua yang membawa cinta
ke jalannya..
kamu yang bawa ku terbang
ke bintang kejora cinta kita
kekal untuk selamanya

KeMatZ berkata...

IIIu@2@III .... thanx kerana sudi memberi update pasal lirik... thanx... hehehehheh

Tanpa Nama berkata...

love dat song soo much,,, dpt gak cari lirik dia.. thanks yaa

Mlm berkata...

kamu yang bawa ku terbang
kamulah jua yang membawa cinta
ke jalannya..
kamu yang bawa ku terbang
ke bintang kejora cinta kita
kekal untuk selamanya


.. aku rasa kat ke jalannya.. tu..,

ke jalan nyata..

.fatin nabila. berkata...

lagu ni dh lame ea..
kte br tau..
n baru minat..
ske,ske,ske..;)

nhanania berkata...

ohh da lama ek lagu ni
aku br nk suka.
search je lirik bawaku terbang
1st place goes to ko pny blog..hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin