Sabtu, 28 Jun 2008

Celebrity Flea Market di Urban 1 Melawati...

.
hemmm nak citer pasal Celebrity Flea Market apani... hehehhehe ok walaupun aku baru ajhe kehilangan atuk kesayangan ku... mesti ramai macam pelik aku ni tak balik kampung ke... apa ke... hehehhe tapi memang aku tak balik... coz ka
mpung kat Sabah... yang balik just parent aku ajhe....

tu pun pagi tadi kul 3 pagi aku hantar parent aku and makcik aku semua di KL Sentral coz dorang nak ke LCCT flight dorang kul 7 pagi.... so aku bangun pun around kul 10pagi macam bila aku tido pun nak dekat around kul 6pagi.... hehehhehe.... then gi pekena lunch ngan housemate aku dulu... baru aku gerak ke sana....

Celebrity Flea Market ni anjuran Sime Darby berlangsung di Urban 1 Melawati... hehehhehe aku plak ala ala blur kat mana.. tapi bila nengok pada peta aku rasa area rumah member aku si Inspire... heheh memang pun kat area situ... hehehehhehe...

kira si banyak lahh gerai gerai atau booth booth yang dibuka.... hemmm tapi tak tau lahh maybe tak ramai orang yang datang... tak tau kenapa... sama ada kuranya publisiti ke.. atau sebab sabtu ke... hemmmm ntah lahh so nengok hari ahad plak nanti... heheheh....

aku sampai around 2.30 hehehhee mai pun sebab nengok booth si Nadia Fc... yang duk menjual Baju Fc.... hemmm so sampai pun tak ramai yang ada.... Kak Noridah, Roon, Aminah, Dzarif, Member dia, Wan dan Romi..... this week ramai yang ada hal.... l
epas tu separuh hilang dorang ke BTS coz ada bowling bersama RIA...

so tinggallah aku, dzarif, romi dan kawan dzarif..... aku mai nak nengok performance si Sofaz ajhe... hehehhe... so sempat lahh nengok performance si Ameer.... dia perform 3 lagu..... Kenangan Ku, Bukan Di Sini dan Janji Ku..... hemmmm so settle ajhe Ameer perform... dia ni sempat lahh melayan kerenah peminat yang meminta autograph and ingin berphoto bersama nye.... dia ni sempoi dan sporting gak... hehehhe...

lepas tu.. Romi ajak aku ke KL jap.. ambik awek dia... awek ke.. or awek Dzarif... mampuslahh korag berebut lahh korang wakakakaka... tak ada lahh aku ni sesajhe buat speku... wakakkaka... then balik ajhe ke booth.. nengok... WAH... si Adik Nadia Ku dah sampe.... heheheheh....

dia ni pun sempat lahhh buat performance.... and promote lagu baru dia.. lagu Karut Lagi Mengarut.... hehehhe.. sempat gak aku rakam dia perform... heheh nantikan ajhe di YouTube... akan aku upload... hehehhe... almaklum internet ala ala cilaka ajhe nak upload video.... heheheh....

then biasa lahh sessi photography and sign autograph... lepas tu... around 5 lebih macam tu.. kitorang kemas bagai... semua... hehehhe walaupun aku tak sempat membantu.... coz... ada sebab sebab tertentu... hehehhehe..... kitorang pun gerak ke Medan Selera area situ untuk melepak minum and makan pada mereka yang lapar... heheheh....

then around kul 7 macam tu semua bersurai.... so gitulahh citernya... event ni 2 hari... so esoknya mean AHAD 29hb.. ada lagi... maybe aku gi kalau aku gi... aku akan buat thread lagi ye.. hehehehhe... so tunggu....

TakSangkaYe.
.

4 ulasan:

kunyeet berkata...

akukah org pertama baca posting ni?wahahaha...

KeMatZ berkata...

dan dan aje ko kunyeet

romi flizz berkata...

ade 2 kesilapan tatabahasa..
yg 1st..yg ko ckp "awek aku"..hahaha..yg 2nd ko ckp "member zarip"..tu dak dlm porum pakai nick aril86...
tp yg 1st tuh...xleh tahan ar..hahaha..awek?haha

sukahati berkata...

oh...comelnyer gbr ameer ngan bdk kecik ituhhh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin