Ahad, 10 Ogos 2008

Diddy FC Bowling Tournament....

.
hemmm hari ni... merupakan birtday aku date... kalau last year birthday aku aku celebrate dengan menjoinkan diri berkaraoke with Ebi Kornelis and FC.... hemmmm kali ni.. aku celebrate birthday aku dengan membowlingkan diri.... dalam Diddy FC Bowling Tournament.. heheheh.... APANAKBUAT.... hantam sajhe....


so kali ni aku kembali balik mewakili team lama aku EBI FC.... heheheh bukan apa... aku rasa lebih feel lahh main untuk EBI FC... wakakkaka.... so kalau ikut perancangan.... aku akan main blok ke 2... so aku pun ala ala mai around kul 10 lebih macam tu lahh...


tapi kebetulan on da way... Pojee sms.. tanya kat mana... dan inform kena main blok pertama apakah.... so... nasib baik lahh... so sampai terus ke lane EBIFC... tak ingat lah no berapa... tapi aku diapit oleh team terror beb.... otai otai yang main... satu MALOO FC dan another one SUPERPOWER FC... nahh nama pun dah melambangkan...

actually dua team ni MAWIFRIENZ... so.. sampai dapat goodie bag.. hehehe nak tau apa....

Set Sarapan Pagi Sponser by BHP
Nasi Lemak, Air Masak, Kain Lap Tangan dan Pen BHP

Goodie Bag Sponsor by DIGI
Tshir SuperstarDIGI size XL, VCD Porch
Voucher, NotePad and Gift

Cenderahati dari Diddy FC
Mug, Kain Lap Muka, Product Kecantikan

so.... gitulahh goodie bag awal awal dah dapat... macam macam tu... memang meriah... banyak pihak penganjur dapat sponsor beb... memang kelas dorang ni... dan memang best... hehehhehe..... so selain benda diatas tu.. ada gak dapat one bag... berisi majalah majalah sponsor by Karangkraf... tapi aku tak ambik... aku bagi kat member member aku.. wakakkaka....

so sambil main bagai.. tup tup dapat lagi.... makan sampingan nak tau apa dia... nah....

Hot Dog Sponsor By A&W
Sandwich sponsor by BhP gak kot...

hemmm.. so gitulahh lahh citer nye blok pertama pun habis... hemmm ops lupa ni team blog pertama aku... EBI FC 1..... Aku.. Pojee.. Ean.. dan Zul.... thanx Zul gigih mai dari JB... heheheh... next time join lagi ok..... sempat kitorang possing ngan Diddy and Farish...

so... tiba tiba kitorang dapat tau EBI FC 2 tak dapat mai... so Pojee tanya aku.. dan ajak main untuk Blok 2... hemmm apa nak main lagi 3 frame... aku pun on ajhe lahh ialah sebab dah bayar kan.. kalau cancel gitu ala ala rugi gitu... wakakakkaka....

so block 2 kitorang main lagi... rasa nak tercabut aku nyer tangan... main sampai 6 frame... hehehehhe tapi ok gak.. atleast aku lehh mengkaji permainan aku.... dan compare... wish one aku more better.. coz blok 1 aku main spinner... then blok 2 aku main hook.. heheheh...

so blok kedua aku pojee ean dan yus.. telah main untuk EBI FC2... team keramat aku.. wakakka... yus ganti zul sebab zul balik awal nak balik ke JB kekdahnya.... so settle ajhe games apa lagi... tunggu resultlahh.... hehehehhe... sambil tu snap snap pic.. antaranya.. inilahhh layankan gambar...

Meriah Tak Hadiah Hadiah Yang Disediakan...

Farah Brepp Breep Ngan FC nya.. yang memang meriah
heheheh tiba tiba camera aku banyak gambar si Farah yang comel ni...

Team DafiFC... yang memang havoc... menceriakan... bagai..
dorang memang pakar poss... xpecially member aku tu.. ADAM...
well geng.. WELCOME BACK TO FC BOWLING TOURNAMENT...
kehadiran korang dapat menceriakan majlis....
nanti join lagi ok...

Antara Artis yang hadir dan menghiburkan semua bowlers
Farah Asyikin, Farah Brepp Brepp, Farish, Diddy dan Mark


so bila diumumkan ajhe keputusan bagai... aku lupa lahh keputusan penuh tapi aku just ingat beberapa ajhe keputusan... hehehehhe antaranya.... top 3.... ni kat bawah gambar dorang.... Juara team MawiFrienz.... Naib Juara.... AGO GO FC.... dan tempat ketiga SUPERPOWER FC.... hemmm tahniah...

hemmm.. apa team aku... heheheh team aku dapat no 9... hehehehhe oklahhhh dari 36 ke 38 team yang bertanding.. tak sure... kira ok lahh kan... hehehhe tapi ni team aku yang Blok ke 2... time aku main hook... hehehehe.... team EBI FC 3 yang diwakili si Awie and the gang... coz ni memang team dia... hehehehhe dapat no 7... congrates... heheheh... ops lupa team EBI FC 1 yang aku main spinner tu dapat no 16.... ok gak lahh... heheheh....

So sebelum bersurai... sempat gak aku bergambar... ngan artis artis ni... hehehhe lihat.... dan kat bawah ni... setelah dibahagi bahagi hadiah hamper semua tu... so ni adalahh bahagian aku.. hehehhe...

So gitulahh citer pasal.... DiddyFC Bowling Tournament... so pasal result penuh aku tak dapat tau lagi... mean result individu nanti aku try skodeng skodeng nengok kat web DIDDY FC... kot kot dorang ada tepek ke... hehehhe.. aku nat tau gakkk performance aku.. nak nak pasal SPinner vs Hook.. tapi aku rasa Hook aku lebih better kot... waakkakaka... ok lahh nanti continue ok... out...

TakSangkaYe...
.

13 ulasan:

eleza737 berkata...

apasal diddy nampak pendek dalam gambo dgn ko..??
ngan aku die tinggi gilos..
wakakakak

KeMatZ berkata...

eleza... yng mana ngan one group tu ke.. tu dia kena rendahkan diri.... kalau ngan aku solo tu.. aku kan lebih kurang tinggi dia... wakkakaka....

badrul berkata...

terima kasih banyak2 kerana sudi join... harap semuanya ok... kalau ada kurang2 tuh maafkan lah yek... ;-)

KeMatZ berkata...

badrul..... hehehehe.. thanx sudi masuk blog aku... apa apa pun tahniah... penganjuran korang berjaya... dan meriah... heheheheh

wawa berkata...

tq sbb join n meriahkan mejelis smlm =D harap korng semua hepi... salah silap harap dimaafi.. wahhh.. cam ari raya pulokss.. ekekeke..

KeMatZ berkata...

wawa.... hehehhe tahniah kerana dapat melaksanakan satu event yang grand dan meriah... heheheheh

awsome.....

hudd berkata...

wah! sume bg ucapan kt ko ni nape? adakah sbb ko dpt no 9? hehe..
bagus la ko skrng..main pn dh power..
aku geram n sakit hati tgk goodies tuh sume..dpt tshirt bagai..rugi btol la team aku tak dpt main..
itu nama nyer takde rezeki...ermm....
aku rasa ni yg paling grand dgn adiah n sponsership..

KeMatZ berkata...

hudd... heheheh tu ucapan coz kita attend dorang nye event lahh... hehehhe no 9.... heheheh... apa nak buat tu ajhe yang mampu... nantikan kembali bila team aku EBIFC2 kembali bergambung.. wakakkaka....

KeMatZ berkata...

hudd... opsss lupa .... ya ni paling grand aku rasa... heheheh... cuma aku tak sure time Zila FC hari tu.. rasanya grand gak kot... heheheheh

tapi memang meriah semalam.. rugi siapa tak mai.... perlbagai aksi ada... wakakkaka...

nhanania berkata...

comel nyer diddy

hudd berkata...

APANAKBUAT......

Adam Arjuna berkata...

(formal sket nih!)

to mr. kematz, on behalf of DafiFC, i would love to give my thousand thanks for added our group picture and your comment to our teams in this page.

even we dont get any prizes for the best group or best player except for the most happening team in the tournament, we had really fun dat day espcially in meeting and knowing new friends there. personally, i was really enjoyed and hope this is not be the end. Insya-Allah, if there any invitation, we will join other tournament as well.

KeMatZ berkata...

nanny...... hehehhe comel ke.. oh ko minat diddy ye.. ingat ko minat abang nuar ajhe...

hudd...... buat ajhe apa apa wakkaka......

adam... amboi formal sungguh... heheheh tapi apa apa pun welcome back... DAFIFC..... heheheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin