Sabtu, 30 Ogos 2008

Mission Complete....

.
kali ni aku nak memblog tampa gambar boleh... heheheh so apa kes ngan thread aku kali ni... apa yang complete nye... hehehe actually aku nak citer pasal... perpindahan aku dari rumah sewa lama ku di PJ.... dan kini kau duk di rumah sewa di area sunway....

hehehehe aku telah memunggah semua barang barang ku... ke dalam MyBoo aku... hemmm.. tak sangka... muat plak barang barang aku.. ngan meja pc... pc... bola bowling bagai semua... tu nasib baik... almari kain aku... dan beg pakaian aku dah punggah seminggu awal.. hehehe...

dulu kalau pindah... tima aku pakai janda aku... senang sikit.. janda aku tu... besar... semua nya aku lehh masukkan... tp MyBoo aku ni kan kecik dan comel... tapi tak sangka muat gak....

oleh kerana barang aku tu banyak.. aku telah meminta tolong ngan member kau si Mally... untuk tolong punggah barang... aku... just tolong bawa naik ke rumah sewa baru ku ajhe.... dah lahh aku punggah barang semua tu around 2.30pagi... boleh... hehehehe... dah macam lari dari rumah sewa tak bayar sewa plak.. apakes...

hehehehe.. tapi apa nak buat... housemate aku tak ada rumah.. so kena tunggu dia balik dulu lahhh... so benda tu settle... dan yang best... habis aku punggah barang around 3.15pagi... aku terus bersiap nak balik kluang..... boleh... pagi pagi tu gak aku gerak... ops lupa.. thanx ye pada Mally kerana sudi mai... membantu angkat barang aku.. nanti aku belanja ko teh tarik... heheheh....

aku lepas tol sungai besi.... around 3.30pagi... dalam keadaan mata agak berat... dengan layan radio.. malam tu agak borring... tup tup aku bosan... pasang cd aku.... lehh gak aku melalak sorang sorang.... ehh.. tak sangka ada satu cd... ni rasanya si Ana pinjam... tapi macam mana ada... dah sah aku salah bagi dia cd... hehehehe.... aku bagi dia cd SOFAZ lahh tu... hehehe... sorry Ana....

dalam perjalanan balik... tu.. aku memang speed around 150- 160km... sampai minyak aku dah warning dah... coz aku lupa nak isi minyak kat seremban... nasib baik... kat perhentian... ayer keroh... serius beb... cuak gak.. takut kena tolak....

heheheh... Alahamdulillah... perjalanan aku tak ada apa berlaku.... walaupun drive sorang sorang... sepanjang.... perjalanan aku.... tu... 3 kali aku meremang... heheheh... di tempat yang memang aku dah jangka.... coz selama ni aku selalu dengar... citer angker... kat area situ... but... syukur... aku tak ada alami apa apa...

just... meremang ajhe... like say.. arwah atuk aku.. if ko meremang.. ko carefull lahh ye.. ada lahh tu.... if boleh patah balik.. ko patah balik.... tu ajhe lah antara nasihat arwah atuk aku.... so... aku selamat sampai kat KLUANG... around 5.30pagi.... betul betul depan pintu pagar...

so balik terus... flat.... barang barang yang aku bawa balik kluang semua aku biarkan ajhe.. tak larat nak punggah nanti siang baru aku punggah... so sebelum tido.. sms my first bro... ajak breakfast kat railway coffee.... suruh dia kejut aku around kul 9... takut aku terlajak....

so gitulahh.... citer aku punggah barang aku ke rumah baru aku dan perjalanan aku pulang ke Kluang..... ok... pasal citer Railways Coffee.. nanti aku citer ye next thread... ok...

so gitu lahh ye..

TakSangkaYe....
.

4 ulasan:

Mas Mohd Yunus berkata...

kems,

betul arwah atok ko, speaking cam tu? huiiii, terimagine lak aku atok selamba best cam tu...

"if kau meremang..."

hudd berkata...

sunway..dh dokat dgn umh aku...hehe...

KeMatZ berkata...

mas... heheheheh itu aku lahh translate kan... karang aku tepek loghat aku plak.. ramai yang tak paham... wakakaka...

hudd... hehehehe... ala dulu pj pun sama ajhe... bukan jauh pun dari KJ.... heheheheheh

hudd berkata...

aku tak reti jln Pj..nnti sesat..
sebabnyer...aku penah sesat...wakakaka..
kalo area USJ-Subang-s.alam.. insyaALLAH...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin