Khamis, 28 Ogos 2008

Kelmarin Aku Dinner Di William....

.
tengah duk lepak buat kerja... around kul 5 ke 6 petang macam tu... dengan keadaan hujan lebat diluar... tup tup si Hadek duk Buzz... aku di YM.... borak borak... tiba² dia ajak lepak makan kat William... hehehe teringin nak makan Mee Ketam kekdahnya...

aku pun on kan ajhe... aku cakap no hal.. kebetulan aku banyak kerja dan memang kluar lambat kot.. lagi pun office aku dekat ajhe ngan William ni... hemmm.. so on.. aku suruh lahh dia ajak budak budak lain... hehehhehe....

so finally around kul 9.30malam aku kluar office.. bila si Lolly sms inform dorang dah kat area PJ... hemm cuma Hadek dan Lolly ajhe lahh yang nak join.. so kitorang bertiga ajhe... yang lain busy ngan career masing masing.. wah.. statement... heheheh... so kali ni aku memang teringin nak try Mee Raja dia.. nak compare ngan Mee Raja SS2 Murni...

aikk.. gambar apa di atas.... actually tu ada Chicken Supreme... hemmmm aku tak jadi order Mee Raja.. coz Lolly dah order dulu... lepas tu boleh plak... si Uncle William.. suruh order lain.. jangan yang sama... so aku nengok meja sebelah.. terus aku tunjuk ha... saya nak itu.. heheheh.... dan dan ajhe Uncle William ni.. tapi ok gak leh ngecek ngecek each other... wakakka...

Aku ngan Chicke Supreme... Nyum Nyum Nyumm..

Miss Lolly.. ngan Mee Raja

Si Miss Lolly nak rembat ayam pandan aku lah tu...
No No NO...

Hadek kusyuk menikmati Mee Seefood with Ketam

hemmm.. biasalahh kan... sambil makan... gosip-gosip... snap snap gambar lahhh hehehehhe... so time kitorang duk makan.. sempat gak Uncle William mai and tanya... pada Hadek.. amacam ok tak Mee Ketam tu... lehh si Hadek jawab Ok ajhe... ala ala trade mark si Saida plak... Ok lahh Tu...

tapi cuba nengok gambar... sampai menjilat jari gitu... kelas..... nampak sangat sedap... heheheh tapi mee dia memang sedap... aku duk ngecek ajhe mee si Hadek tu.. wakakkaka.... ehheheh...

so around kul 11 macam tu.. kitorang pun gerak balik.. sambil perut masing masing dah kenyang... wakakkakak... heheheh gitulahh... lepas ni aku ingat nak try menu lain lahh... lagsania ke... meetball ke... heheheh.... tapi yang aku tak nak daun pudina yang rasa ala ala colgate tu... memang.....

so gitu lahh citernya... heheh sesiapa nak ke sana.. gi ajhe... kalau dari arah sunway... nak ke damansara... jumpa Putra Station Kelana Jaya... ambil lane kanan... then fine simpang ke SS24 dan SS25 kalau tak silap... wakakkaka.... then terus... lepas trafic light kedua.. belok kiri.. depan sekolah taman megah.. then terus sampai namapk satu bangunan kosong.... dulu bangunan ni LimKoKWing nyer... heheheh....then belok kanan... then jumpa lahh area dia... dia kat sebelah kanan ajhe.. gerai tepi jalan... boleh nampak yang ramai orang.. hehehehhe.....

wah sempat aku beri guide nak kesana.. wakakka... apa apa pun korang cari lahh.. senang ajhe tu... hehehe.. ops... lupa kalau korang blur gak... nengok kat blog ni... dia ni siap ada bagi gambar bagai... ok.... LensaLily

TakSangkaYe...
.

4 ulasan:

lolly berkata...

sapa ntah nak curi ayam pandan dia..orang pun ada tau ;p

kunyeet berkata...

waaa.....
apsal tak tunggu iols??????
Uols ni nak souvenir europe ke x nak nih?????
Iols bagik org lain nnt.........

KeMatZ berkata...

lolly... cuba nengok gambar... ada bukti tau... wakakakka... jokes...

kunyeet... ehh uols dah kat tanahair ke... iols serius tak tau... sourvineer... haruslahh nak... nak nak if uols belikan iols COKE sana... hehehehe I LIKE....

arina sativa berkata...

takpe kak kunyeet,bagi kat iols jer souvenir tu kekekeke...uhhh cam sedap jer uols makan!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin