Ahad, 10 Ogos 2008

10 OGOS ...

.10 Ogos.... ada apa dengan 10 Ogos ye.... dan apakah kaitan gambar budak di atas ni aku letakkan... hemmm tak ada apapun... cuma just nak inform 27 tahun yang lepas.... pada pukul 5.20 petang di Hospital Besar Kluang Johor... lahir lah aku di dunia ini.... hemmm...

hehehehhe..... perhh... hari ni genap 27 tahun dah aku... lagi 3 tahun angka 2 tu akan berubah menjadi 3.... alamak... dah rasa tua lahh plak... hemmm tapi apa ada hal... tu semua hanya nombor ajhe... heheheheh..... yang penting kita kena teruskan hidup ini kan.... banyak lagi benda kena xplore....

so bila dipikirkan pada usia aku ni... apa yang telah aku kecapi dan apa yang boleh membanggakan aku... hemmmm .... dan apa yang aku ada skrang... tapi apa apa pun aku gembira dengan life aku skrang... heheheh.... dan aku cuma harap aku dikurniakan kesihatan agar aku dapat meneruskan kerjaya aku dalam mengharungi dunia yang semakin mencabar...


TakSangkaYe...
.

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kematz..

HAPPY BIRTHDAY!!

WISH U A WORLD OF LOVE, HAPPINESS, SUCCESS, WEALTH N HEALTH FOREVER..

kunyeet berkata...

hepi besdei tu yu
yu ar bon ia de zu
wif de mangki en the kenggeru
hepi besdei tu yu...

messy berkata...

hi kematz,

HAPPY BIRTHDAY

WISH U ALL THE HAPPINESS, LOVE, WEALTH AND HEALTH FOREVER!!

KeMatZ berkata...

thanx.... MessyManager... and Kunyeet.... kerana wish... heheheh... thanx a lot.. heheheh.....

eleza737 berkata...

ehh ehh ehh...

HAPPY BIRTHDAY KEMATZ..!!

dah bosa panjang anak omak ni eihh..
ahahahah.. smooth sailing ahead..!

romi flizz berkata...

eppy burfday kematz..
moga dimurahkan rezeki..cpt2 bertemu jodoh...
n paling penting kaulah kawan sejati..ceh wah..kau igt kau stars??ahahaha..
amin...

sukahati berkata...

wahaha....aku terlupa sudaaaa
nway, HAPPY BIRTHDAY
Semoga pjg umur, murah rezki

KeMatZ berkata...

Eleza... thanx 4 da wish... heheh tu lahh dah bosar dah anak mak ni kan... heheheh...

Romie.... thanx 4 da wish... tu lah mie.... pasal jodoh... depand lahh kalau cepat cepatlah.. kalau lambat lambat lahh wakakaka...

Sue.... thanx 4 da wish.. hheheh nanti kita lepak ye... heheheh....

hudd berkata...

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO YOU..
DLM HP AKU LETAK TARIKH BDAY KO SALAH LA..HEHE..
SEMOGA PANJANG UMUR N MURAH REZEKI SUPAYA LEH BLANJER AKU KFC.WAKAKAKA...

nhanania berkata...

zam happy birthdayyyyy
semoga ko pnjg umur n murah rezeki,
dipertemukan ngn jodoh yg beriman lagi bertaqwa..(tuk aku sekali)amin

nape ko x buh gmbr kau setiap tahun?
br dpt tgk mcm mn ko membesar..ehehhe

KeMatZ berkata...

hudd... thanx 4 da wish..... heheh tak apa hudd... next year ko wish on the date ok... set dalam phone ko... heheheh

nany.... thanx 4 da wish .... aku memang nak letak gambar every year.. tapi aku dah lama tak balik kg kan.. so tak lehh nak godek album aku... wakakak.. ni pun yang ada dalam pc aku ajhe... tu....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin