Selasa, 12 Ogos 2008

MessyManager LuKenaBeb

.
hehehehe.... thread kali ni actually ala ala nak kenakan si MessyManager coz on 9August lepas bday dia... tapi time tu dia balik kg... then on bila dia balik sini... dia minta tolong ngan aku untuk pickup dia kat sentral... so memikirkan aku monday aku on leave... jadi.. aku ok ajhe....

skali si Bai... calling nak join.. and inform nak memessykan si MessyManager... aku okkan ajhe... so bila dah pickup si MessyManager bersama NDR dia KLSentral... yang baru balik dari pantai timur.. so kitorang gi makan dulu.. hehehe...


hhehehe settle makan... terus hantar si MessyManager pulang.... sampai ajhe kat rumah dia... si Bai apa lagi.. keluar dan terus... mendajal itu MessyManager.... hehehehe... wakakkaka....

lihat.... heheheh si Bai ni..memang dasyat ntah apa ntah... dia bawa... wakakka.. ngan kentang lenyek... bagai.... wakakka... memang kena lahh... tapi aku pun lehh terkena tempias sikit.. tapi bau dia... masyaALLAH.... Ana Mau Pengsan ooh... what tha....

so gitulahhh apa apa pun buat MessyManager... Happy Birthday... and LuKenaBeb.....

video


TakSangkaYe..
.

1 ulasan:

hudd berkata...

Happy bday Messy..
n happy bday to u Kematz...
hehe..kalo dh kena dgn si bai ni..memang la lumat ..cm kentang..
giler kentang lah.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin