Isnin, 3 November 2008

Hadapi Dengan Senyuman....

.
ya... 30hb just a date.... kata kata aku selama ini memang just a date... but pada aku 30hb memang tidak mudah untuk aku lupakannya begita sahaja... ntahlah kenapa.... suka duka riang tawa masih teringat di 30hb ini.... walauapapun yang telah terjadi seperti tajuk pada thread aku ini... aku harus hadapi Dengan Senyuman... ya betull aku patut hadapi dengan senyuman... jadikan ianya sebagai iktibar pedoman dan peringatan pada diri ini.... apa apa pun... biarkan ianya berlalu.... 30hb 0ctober pasti tidak mudah untuk kulupakan tarikh keramat ini..... hemmm....



TakSangkaYe...
.

8 ulasan:

gidong berkata...

Jadi apa lah makna nya 30 hb tu ? hmmm ada udang d sebalik batu ke ? huahahahaa

KeMatZ berkata...

heheheh... tak ada apa pa lahh gidong... biarkan ianya berlalu...

heheheheh

hudd berkata...

pesal ko nih?
frust ker?

awieworld berkata...

la, pe hal la mmber aku yg sorang nie,...tengah duka ni kalu amik foto potrait nie mau tangkap nangis penuh dengan emosi,,,feeling...huh...

*jgn berduka yer bro...yg berlalu biarkan berlalu, ok...*

sukahati berkata...

pehhhhh.....emo siot :p

KeMatZ berkata...

hudd... tak ada apa apa im ok... hehehe...

awie... tu lah biarkan ianya pergi.. hadapi dengan senyuman ajhe... but im ok... ok gak tu kalau nak poss depan lensa heheheh...

sukahati... mana ada emo pun.. hehehehe im ok... bila mau bawa aku pusing pusing KL.... sama mobil baru mu....

arina sativa berkata...

naper ni uols,kalo jumpa nanti-nanti harus korek rahsia wakakaka!

KeMatZ berkata...

arina... tak ada apa apa pun.... im ok... jangan risau ok... apa apa pun hadapi ajhe dengan senyuman...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin