Sabtu, 22 November 2008

Supper Bersama Pikacun Team....

.
time aku duk melepak surfing tadi... tiba tiba dapat msg dari si Romie ajak lepak supper bersama si Dzarip and WanNomot.... so aku pun agak lama gak tak lepak ngan dorang ni so... on ajhe..

tempat lepak pilihan kitorang ialah william... hehehhe selain kitorang turut ada member member pikacun yang lain... kira dorang ni semua player futsal pikacun nanti... heheheh....

bila sampai kat situ antara menu yang diorder ialah... fish N chip.. pasta seafood... chicken mozarella spegetthi (betul ke nama menu ni.. aku main hembus ajhe...) dan cheese nan... serta chicken chop... mee bandung and lambchop.... heheheh...

lama gak lahh kitorang lepak sampai ke kul 1pagi... bila semua dah lepak kekenyangan.... so puas lepak... sembang pelbagai isu... kitorang pun bersurai... heheheh.... walaupun si dzarip dah mengundur diri terlebih awal lagi dari kitorang....

so gitulahh citer supper bersama Pikacun Team.... nantikan next thread ok.. stayTuned.

TakSangkaYe..
.

4 ulasan:

romi flizz berkata...

bes tgk "pikacun" wan order mcm kat warung dpn umah je..lebih2 lg tgk reaksi die nk bayo..wahahaha..
harap wan bace komen akuh..hehe

KeMatZ berkata...

hehehehe,,, siot lahh ko romie... heheheh tapi aku pun ingat dia tau price kat situ.. heheheh...

033589 berkata...

RESIGN!

KeMatZ berkata...

hehehhe... relax lahh abg nomot.... hehehhe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin