Jumaat, 28 November 2008

Mebowlingkan Diri....

.
hemmm tadi kebetulan aku balik awal... dan kebetulan housemate aku ajak bermain bowling... hemm... so bila dipikirkan balik... aku pun tengah bosan.. dan dah lama gak aku tak membowlingkan diri... dan rasanya last time open puasa ngan member aku kat shah alam... so apa salahnya kan...

so... around kul 9 malam macam tu gerak... ke Summit... kenapa kat sana ye... sajhe ajhe.. coz kebetulan housemate aku nanti ada tournament kat situ... kira dia ni ala ala nak traininglahh.. hehehhe.. aku just main main ajhe... lepas gian... wakakka...

kali ni kitorang pada mulanya bermain 3 games... hehehhe biasalahh kan... damm... permainan aku.... tak begitu bagus lahh... tapi aku rasa memang tak pernah bagus pun... tak tau kenapa... macam shial ajhe... tapi seronok gak.... hehehhe... biasalah masih diperingkat belajar... belum pro pun... hehehhe....

hehehhe... seperti biasalahh kan.... sambil bermain bowling.. sempat lagi duk capture gambar bagai... dan antara pic yang aku suka ialah ni... hehehhe turutan sebenarnya ni... hehehhe... dan kebetulan plak strike kan.. wakakkaka.... heheheh.... setelah main 3 games.. rasa still ok lahh kitorang tambah another one games.. so.. kitorang main 4 games....

gambar atas ni abaikan ye... just hiasan ajhe... wakaaak... time tak tau nak buat apa... so selesai bermain 4 games.... dan markah aku agak cilaka sangat.... macam baru belajar ajhe main bowling... kan... hehehhe... serius beb.... macam mana ni.. sesiapa lehh tolong... this my result....

Game 1 = 88
Game 2 = 147
Game 3 = 167
Game 4 = 90

macam cilaka kan..... padahal biasa kalau aku main kat lane pc aku ni... biasa averrage aku selalu 270 jatuhan pin ok.... hehehhe.... dan dan kerap gak lahh aku buat perfect game.... hehehhe... kenapa ye.. lane pc aku ni senang ke.... ntah...

oklahh gitulahh citernya... opss lupa... dan tadi buat pertama kalinya... aku bermain bowling pakai short.... lehhhh... normally dan biasanya aku akan pakai seluar panjang gitu... heheheh.... TakSangkakan... so nantikan for next thread ok... stayTuned....

TakSangkaYe...
.

6 ulasan:

gidong berkata...

Dah lama main boling pun masih leh dapat under 100 ? tak der makne nyerrrr

KeMatZ berkata...

heheheh... biasalahh kata tak pro... heheheheh.... masih pelan pelan kayuh ni... hehehehe

Adam Arjuna berkata...

aiyooo..training utk syawal fc nye tournament ke...??
dasat siot...

WAHHH!!!..slalu main perfect game tu...takott aku dgr...tetiba rasa takl jd nak join ko main boling....

hurmmm..."tunjuk ajar ku sifoo"

hudd berkata...

slalu nyer kalo pala otak byk fikir mslh o xtenteram sure kite tak leh nk fokus time melontar tuh...

KeMatZ berkata...

Adam... mana ada training untuk Syawal FC open.... just suka suki lepas gian.... baca betul betul dam.... lane mana... PC LANE....

SyawalFC open pun tak sure aku join or not...

KeMatZ berkata...

hudd... ye kot... heheheh.... maybe tengah pening ye... yek yek ajhe aku ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin