Selasa, 25 November 2008

Tagged oleh Mazwani Ayu Again....

.
hemmm.... sekali dia tag aku sampai 2 kali.... apakah... tapi memandangkan aku pun agak borring tak tau nak buat apa... so aku jawab ajhe lahhh tag ko ni yu... walaupun mata ini dah mengantuk.... coz baru balik..... banyak kerja tadi kan... so layani ye... sorry lahhye... aku still menjawab dalam malay... hehehehe...

================================================================

..TAG 1..

1. Do you think you are HOT?
Apa... korang ingat aku HOT FM.... ntah lahhh aku rasa tak kot... perluke HOT ni...???

2. Upload a fav pic of you

3. Why do you like this picture?
Nampak cool ajhe....

4. When was the last time you ate pizza?
Baru tadi... coz stayback kat office... then boss belanja... roto bulat... DOMINO Pizza...

5. The last song you listen to?
Azlina Aziz - Esok Untuk Siapa.... aku tak tau kenapa aku suka dengar lagu ni lately...

6. What are you doing right now besides this?
Surfing... sambil memikirkan untuk menjawab tag ini...

7. What name u prefer besides yours?
Whats mean... nama lain... ntah.. no idea... maybe for nick.... kematz.. mox.. zam.. abam...

8. People to tag

a. Romie...
b. Ndr.....
c. MommyKyra...
d. Hudd...
e. Kunyeet

9. Who is no.1
Star... Merupakan orang kuat IKA FC AND NADIA FC..... Jejaka terhangat di RIA FC.... kata RIANZ...

10. No.3 is having relationship with?
Haruslahh ada... with my brother... so dia ni akak ipar aku lahh...

11. Say something about no.5
Hemm.... awek yang berhati waja... tapi tak pakai proton waja.. dia pakai Gen2.... dan merupakan orang kuat EBI FC....

12. How about no.4?
Aku kenal dia ni kat NadiaFC... orang kuat HelizaFC.... terror main bowling aweks ni... berani.. cabarlahh dia...

13. Who is no.2
Programmer Oracle yang terhandal di ACCP satu ketika dulu... siap ada certificate... OCM lagi beb.. hebat...

Doing tag is fun!
Fun.. apa nye fun... jawab pun coz aku borring... dan tak nak mengecewakan kawan aku.. karang sentap plak dia...

=============================================================

..TAG 2..

RULES :
Snap work station anda then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..tengok contoh yang dibuat nih...begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..


jadi di atas ini adalah gambar workstation aku.so oleh kerana before this actually aku dah kena tag ni but aku tepek homestation aku... so kali ni aku tepek lahh WORKSTATION aku... so... how... memang tak ada apa apa kan...normallah.. nak letak apa lagi... hehehehehhe... so pada mereka 7 blogger yang aku nak tag dan ingin melihat workstation dia ialah......

SUKAHATI
NANY
PZA
MOMMYKYRA
HUDD
ROMIE
EFFA

Layan.... hehehhe stayTuned...

TakSangkaYe...
.

7 ulasan:

nhanania berkata...

huwarghhhhh..aku da xde hati ngn tmpt keje ku skrg ni..ini kerana aku da pun tender..hahaha

hudd berkata...

huhu..TAG ko aku dh settle..g la tgk...

KeMatZ berkata...

nany.... hehehehehhe ko dah tender.. ko nak masuk mana.. ACCENTURE ye... hebat....


hudd... thanx....

romi flizz berkata...

haaa..amboi..bile mase aku org kuat nih..siap ika fc la..nadia fc pun ade??
adehh xde laa..
aku biase je la..mane free aku join je la..lainle ngko..hahaha...
ape da..

KeMatZ berkata...

ala bung romie... tak nak nganku plak.... bung romie kan.... gigih fc.... hehehehehe......

selute ngan bung romie...

fara mustapha berkata...

byk nyer kena buat............sabor yek....akan k.fara settlekan

KeMatZ berkata...

hahahah..... diva sangat.... nak lambat lambat... hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin