Rabu, 12 Mac 2008

Menuju Puncak.....

.
tak lama lagi... kita akan kembali kedengaran lagu ni kan... mesti ramai orang akan menjadikan ringtones lagu ni... hemmmm maklumlah demam AF dah kembali... so aku kat sini tak ada apa nak share... just nak share pasal lagu ni ajhe lahh.... so aku ada share lagu ni time pelajar AF nyanyi secara unplugged.... hemmm tak silap aku lahh kalau tak silap ok... Sham Kamikaze kot yang lead dorang time tu... dah time tu tak silap time AF 1.... minggu keberapa aku tak sure... so korang layan lahh ye....



Bukan mudah
Menyusun tangga ke angkasa
Bukan Mudah
Mengubah mimpi jadi realiti
Apapun jua bisa terbukti
Andai langkahmu tidak terhenti

Menuju puncak, Gemilang cahaya
Mengukir cita seindah rasa
Menuju puncak, impian di hati
Bersama janji azam sejati
Pasti berjaya di Akademi Fantasia

Bukan mudah
Menggapai bintang yang berkelipan
Bukan mudah
Jalanan ini untuk diharungi
Apapun jua bisa terbukti
Andai langkahmu tidak terhenti

Percaya pada diri
Dengan Harapan dan keyakinan

....................................................................................................................

then kat bawah ni ada lahhh 5 musim.... dari AF 1 hinggalahh ke AF 5 aku sertakan gaya tarian.... pelajar pelajar AF ni ketika mendendangkan lagu Menuju Puncak.... So aku nak juga minta jasa baik korang.... hehehhe ala ala idea korang lahhh mana satu tarian AF yang menarik.... adakah AF 6 nye akan lebih menarik dari AF AF sebelum ni... hehehehehhe tapi antara AF AF ni nye tarian... pada mata aku lahhh AF 2 best... style.... ehhehehhe.... paling tak leh blah... AF 5.... sorry to say... pendapat aku ajhe.... so korang layan lahh ye... ada di bawah ni 5 Buah Clip aku tepek....


Pelajar Akademi Fantasia 1 - Menuju Puncak


Pelajar Akademi Fantasia 2 - Menuju Puncak


Pelajar Akademi Fantasia 3 - Menuju Puncak


Pelajar Akademi Fantasia 4 - Menuju Puncak


Pelajar Akademi Fantasia 5 - Menuju Puncak


so.... jom comment.... hehehehhee...... sajhe ajhe kita sharing sharing knowledge... kat comment ok... bukan kat shoutbox tu... hehehehehhe......

thanx... jumpa lagi..
.

10 ulasan:

sukahati berkata...

mana der menuju puncak skang....skang neh cita-cita ku....ke mercu~~~~~~~~~~~~~~~

hazifah berkata...

susah nk bg komen sbb aku tgk smpi AF3 je...tp pas aku tgk 5-5 VC tuh,aku rasa AF3 nyer careography best...(ecewah..btl ke aku eja nih :P)

x kira la menuju puncak ke..cita-cita ku ke...aku dh x minat nk tgk kot...

KeMatZ berkata...

tu lahh pasal.... si sue ni aku minat comment pasal tarian dia citer pasal lagu.... heheheheh tapi perasan tak lagu time AF 5 pun berubah... perhhh....

PeminatAF berkata...

Saya ingin memberi pendapat. AF2 punya choreographer bagus. Maybe kerana Si Corie and Linda bergambung time ni. So pada saya AF 2.

AhLock Cafe berkata...

Apa apa pun AF5 paling hampeh.

Tanpa Nama berkata...

aku rasa nda demam lagi .. mcm nda ummmph !!!

Tanpa Nama berkata...

hahahaha...ini laa penangan AF...

IpohBoyz berkata...

AF1 dan AF2 paling menarik. AF1 nampak mesra. AF2 style. AF5 paling entah apa apa... lagu pun berubah..

BudakNakaL berkata...

hehehehehe.... semangat AF dah kembali... adakah sehangat dulu... layan kan saja..... apa apa pun AF 2 paling superb..... Go Abang RAMLI MS....

KeMatZ berkata...

thanx pada yang comment.... ehehehhehe rajin rajin lahh ye comment lagi....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin