Isnin, 24 Mac 2008

Happy Birthday Mazlly Ayu & Rafi....

.
Rasanya tak terlambat lagi aku nak wish happy birthday pada dorang bertiga ni..... hemmm pada Wan Mohd Rafi....bday on 13 March... Mazwani Ayu.... on 21 March and Mohd Mazlly pada 22 March.... Happy Birthday yang ke 27 tahun buat korang.... hehehehhe....
so dorang ni ada lahh buat plan nak gather gather lahhh budak budak UiTM.... so dorang pun deal sempena bday dorang ni.. pada 22 March lepas kul 8.30malam... buat kat Nailis Uptown Damansara (uptown lama ok...)..... hemmm....

Well aku sampai ngan ika around 9mlm... normallah... lagi pun kitorang dari Kajang... ada bday party gak... then rushing ke Shah Alam... ambil Kek..... hemmmm hampehh... tak jadi aku nak cari bola bowling... huhuhuh... so sampai kebetulan Alyn pun sampai gak... so kitorang bertiga naik ke atas....

sampai sampai aku ngan Ika past kek yang kitorang bawa kat pelayan Nailis.... hemmm then nengok member member semua dah hadir.... seperti biasalah... Bday Boy and Gulrz... wahhh dorang ni memang ikut tema... Black and Pink ok.... dan majoriti pakai black.. tapi aku macam biasalahh suka ajhe langgar tema.. aku pakai ajhe Merah... wakakakka....

so bila dah semua dah ada.... kitorang pun memesan order... oleh kerana aku masih kekenyangan akibat makan dengan banyak nye time kat rumah Kakgie tadi... so aku pun just order Lagsania Chicken... and Ice Blanded Cappachino.... heheheheh.... layan kan ajhe... heheheheh...


- Hidangan Ku -

so bila dah makan bagai.... aku biasa lahh menjalankan tugas... snap snap gambar... candid candid gambar.... sambil kitorang makan kitorang dihiburkan dengan performance live band... heheheh suara bro tu memang layan beb... kenapa tak gi masuk Malaysian Idol ke... AF ke... heheheh tapi what for kan kalau bayaran kat Nailis... lagi masyuk..... huhuhuhuh....

- Diploma IS 110 Boyz -

- Diploma IS 110 Computer Crash -


tapi yang aku perhatikan.. lagu yang dorang nyanyikan sama ajhe... mesti ada lagu cina... Xiawe.... heheheheh sebab aku tau lagu tu.. sebab time aku belajar mandrain... laoshe aku ajar lagu tu... hehehehe.... layan.....


so bila semua dah settle dah bagai.... tiba tiba keadaan kitorang jadi gelap sikit... dan tiba tiba bro live band tu pun.... menyampaikan ucapan happy birthday buat Ayu.. Rafi dan Melly... sejak bila Mazlly jadi Melly... heheheh melly goeslow.. kot... huhuhu... then sambil nyanyi lagu happy birthday.... tu dua pelayan nailis pun membawa 2 kek yang aku ngan ika bawa tadi...

- Kek Birthday -

Ayu Mally Rafie

so apa lagi.... majlis tiup lilin and potong kek pun berlangsung lahhh hehehehhe gitulahhh..... memang best lahh gak malam tu.... then lebih kurang 20minit kemudian time kitorang sibuk makan kek... borak borak..... citer pelbagai topic.... seorang lagi member kitorang baru sampai... dia mai ngan aweks dia.... si SHASHE... hehehehe

dia ni mai lambat coz salah information beb... dia ingat Uptown Baru... coz dapat information Uptown Kota Damansara... heheheheh tapi yang aku pelin uptown sana ada ke Alliance Bank... hehehehe apa apa ajhe lahh janji aku kagum gak ngan ko coz ko mai gak... heheheheh

so lepak lepak sampai around 12malam masing masing beredar pulang... well aku rasa seronok gak gather gather malam tu...walaupun sebenarnya yang mai tu selalu ajhe aku jumpa heheheh cuma si Shashe ajhe lahh memang dah lama tak jumpa thanx shashe...

so aku kat sini nak wish sekali lagi Selamat Menyambut Ulangtahun yang ke 26... buat Wan Mohd Rafi... Mazwani Ayu.... dan Mohd Mazlly.... semoga apa yang korang idamkan tercapai dek akal korang ok.... heheheheh pada yang mai.... Ika... Alyn.... Shashe... AwekShashe.... Akym(Dafinites).... Shera(cousinMally).... Paktam(dari Melaka tu beb)..... dan Ana... aku bagi pihak bday boy and gurlz say thanx....

- Mereka Yang Hadir -

pada yang tak datang its ok... ada yang tak apat mai coz ada makan makan gak ngan family... its ok... family first kan.... ada yang tiba tiba boyfriends masuk hospital... nak buat macam mana kan... ada juga sebab bayar sendiri tak nak mai... so better gi yang makan free kan... huhuhuh so apa apa ajhe lahh janji happy...
so apa apa pun enjoy betul malam tu... hehehehhe oklah nantikan thread akan datang... coz ada lagi yang nak aku citerkan... wakakkakaka....

layanz video time tiup lilin.....




.

5 ulasan:

mylittleparade berkata...

merah ko nyah..

KeMatZ berkata...

biasalahhh... aku kan suka melanggar tema.... merah tu agar aku lebih kelihatan... walaupun aku ni dah berjisim besar... memang sure nampak.... huhuhuhuh

~SYAMELIA~ berkata...

wahhh.... wahhh....
kawan u yg sorg 2 tetap dgn topi ala2 'timberlake garden' dia 2...

btw, hpy belated bday, guys...

Tanpa Nama berkata...

ala...bestnyer korang... rugi aku tak join... sowie la... abe aku keje, aku plak kena outstation gi pahang... rugi...rugi... tapi tak per... biler2 nk lepaking lagi boleh calling2 aku or cik abe aku kay!

daaaa....

amyZ

KeMatZ berkata...

syamelia.... biasalahhh tu kan adam timberlake.... malaysia.... huhuhuhuhu

AmyZ.... yang ko tak datang kenapa.... huhuhuhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin