Khamis, 25 Disember 2008

ShawalFc Bowling Tournament....

.
well... tadi aku ada join one of bowling tournament kat Summit USJ... kali ni event bowling ni dianjurkan oleh ShawalFC.... seperti biasalahh kan... aku kali ni join under EBIFC.... kali ni team kitorang just dapat hantar one team ajhe.. coz dah penuh...

so event bermula kul 10pagi.... gitu... dan kali ni kitorang duk bermain di lane 15 bersebalah ngan tuan rumah yang turut diwakili oleh artistnya sendiri si Shawal.... power gak si Shawal ni main... skill spinner dia mantap tu joe... hehehe..

so... seperti biasa team aku kali ni... masih lagi ngan bowlers sama... si Pojee dan Jas... cuma kali ni si Awie dah mula join team kitorang coz... si Atikah dah mula busy main bowling yang menawarkan hadiah yang lebih menarik lagi... heheheh.....

so selepas ajhe main 3 games... team kitorang just dapat no 16 ajhe dari 32 team... apa nak buat... tapi aku rasa aku kot yang main macam hampeh dot com... hehehehe... ntahlahh apalahh nasib kan... ehhehehe... apaNAKbuat.... dan yang paling aku tak sangka... aku telah dapat memenangi... RAJA LONGKANG buat kali ni...

ya... look... Raja Longkang In Tha House.... memang aku dah budget bila nengok point aku main kali ni.. memang harapan cerah untuk aku menang RajaLongkang itu... wakakakka.... sekali betul lahh beb... tapi seronok gak beb... satu pengalaman yang sukar dikecapi beb.. ialahh bukannya mudah ok nak menang RajaLongkang... ikut nasib ajhe... wakakakka...

seperti biasalah kan.. kalau dah FC artist yang buat event.. harus lahh ada performance nyanyian... so sempat lah aku rakam.. nanti akan aku sharekan occay... selain tu sempat gak aku snap bergambar ngan artist yang turut hadir pada event kali ni.. antaranya... Noni.. Afiq... Nubhan... Naim.. dan Toi.....

look hadiah di atas antara yang aku dapat... termasuk hadiah berkumpulan.... goodiebag... dan hadiah RajaLongkang aku... hehehehhe.... so balik terus flat.... wakakakka.... so gitulahh kekdahya..... so Mr Raja Longkang ingin relax jap ye... maybe next bowling nye tournament... nak try target lagi lahh... atleast ada gak hadiah kan... wakakkaka.....

so stayTuned for tha Video Occay....

TakSangkaYe...
.

16 ulasan:

eleza737 berkata...

haaaaa???? ko raje longkang..???
biar betulll?? :-O

KeMatZ berkata...

ling... ya benar.... ni semua benar beb.. bukan cobaan... wakakakka...

NoraJoey berkata...

tahianh la beb dpt RAJA LONGKANG itu..wakakkaa..aku tetap sokong ko la..waaakkaakkaka..gelak tak abis lg nih..tak sangka ko pemenang raja longkang..hahahahhaha

KeMatZ berkata...

hahahah.... tu lahhh aku pun tak sangka beb... heheheheh tapi seronok gak beb... dapat tepukan gemuruh tu... heheheh... next games aku nak target lagi lahh... wakakakkaka

PencintaHamster berkata...

Sabar ye kematz next games boleh return back kot. eh kura kura tu apakes di situ.

romi flizz berkata...

ko ni..aku hampir2 nak menang raja longkang..ko plak dpt ..hahaha

KeMatZ berkata...

PencintaHamster.... heheh thanx hehehe.. tulahh rasanya next games pun nak menang lagi kot... hehehe.. kura kura tu selingan ajhe.....

KeMatZ berkata...

Romie... tak apa nanti kita berentap lagi untuk next tournament... best wooo menang RajaLongkang.. dpat tepukkan gemuruh... wakakkaka takblehblahh....

Adam Arjuna berkata...

gila glammmm rupanya sahabat aku sorg nih....

waakakakaka....

KeMatZ berkata...

wakakaka... glam ke... ala setakat tepukan gemuruh apa lahh kisah nye... hehehehe....

lain lahh kalau dapat invitation bagai kan... wakakakka....

wakakaka... just for keseronokan boleh lahh... wakakkaka...

Adam Arjuna berkata...

macam harrraaaam.....

'invitation' bagai la sgt kan...

tak bley blah....

jom nnt fight title raja longkang..
aku pastikan ko kalah plak..hehe..

tp aku kena tgk prize dulu la.. kalu rasa tak bley blah..sorry ler... (demand ni..!!! hehe)

KeMatZ berkata...

tulahhh... next time aku nak usha dapatkan title ni lagi... wakakkaka.... but depand on prize lahhh... wakakkaka.. kalau prize dia cun occay gak... wakakkaka.... mcm kali ni dapat baju tu beb... wakakka.. tapi aku tak muat... so display ajhe lahh...

Tanpa Nama berkata...

men boling x ajak aku pon...adam ko ajak... :(

mesin

KeMatZ berkata...

enArbain.... ops lupa lahh nak ajak... tak apa next time aku invite ko ye... ko buat satu team PANORAMA... wakakaka.. mana tau lehh masuk slot Panorama nanti... pasal dunia bowling FC....

deidaa berkata...

Raja longkang.. hahaha biar betikkkkk?
tp nape (p)?
bkn P utk pempuan?
Kompiyus plak.. ekekek!

Senasib le kite,
tp lg teruk skit aaa no. 19,
kuang3! :D

KeMatZ berkata...

Dieda tu kena tanya pihak penganjur... aku pun blur... coz ada 2 hadiah aku dapat...

satu RajaLongkang (P)... ni ubat ubatan... satu lagi RatuLongkang (L) ni baju..... aku pun ala ala blur... time event tu lagi...

tapi apa apa pun.... benda dah lepas kan.. wakakkaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin