Ahad, 7 Disember 2008

Arjuna pula meragam.....

.
apa aku merapu ngan thread aku ni... so kalau korang ikuti blog aku.. aku ada perkatakan pasal aku missed persembahan MeetUncleHussin kan.. coz dapat calling dari seseorang... so.. inilahh ceritanya... hehheh... siapa lagi.. kalau bukan si Mally or Adam... apa bila dia minta tolong ngan aku bila Arjunanya meragam...

apa nak buatkan.. so aku pun mai lahh.. bila mai.. si Mally ni inform tak leh start... aku dah tersengeh sambil berkata.. battery kong lahh tu... macam aku baru baru ni... hehehhe.... so kitorang try guna jumper kot kot lehhh hidup ke apa kan...

tapi finnaly... hampa tak... so... kitorang pun try lahh cari kot kot ada kedai service kereta or accessory kereta yang buka lagi... lehh gak cari battery baru kan... tapi malangnya semua tutup... so akhirnya... tinggallah si Arjuna tu.. di area parking tu....

esoknya (tadi pagi).. lepas aku pulang dari office.. coz ada urusan sikit.. aku terus ke shah alam.. gi pick up si Mally and cari battery baru.. finally dapat... lepas tu.. apa lagi... terus ke tempat si Arjuna ni tersadai lahh.....

lihat... si owner pada Arjuna ni.. menukarkan battery lama kepada baru... hehehehhe banyak gak gambar aku snap.. tapi tak nak xpose.. coz... sejak akhir ni... si owner Arjuna ni memang tak berminat nak poss depan camera... melainkan ko snap curik... (ye ke... dan dan ajhe aku..)

ya.. setelah dipasang ngan jantung baru..(battery)... finally Arjuna berjaya dihidupkan.... so.. settle lahh masalah ye... so settle ajhe.. tu.. kitorang pun ... terus ke summit... nak tau buat apa... tunggu next thread.... ok... stayTuned....

TakSangkaYe..
.

4 ulasan:

hudd berkata...

mmg musim tukar bateri keta kot..aku pon baru tukar...
terbang RM200...ciss....

KeMatZ berkata...

ialahh hudd... semalam pun member pada si adam pulak punya giliran... ala ala musim kereta demam kot... apaNAKbuat..

Adam Arjuna berkata...

huarrrggg....
ko terbang RM 200 hudd, aku melayang RM 250..
dah la ari keta ku meragam tu aku bru balik dari warehause perfume.. dah melayang dah RM 150.. huarrrggghhh....

KeMatZ berkata...

heheheh..... ehh tapi adam... keta hudd wira beb.... bukan sama besar ke battery korang... heheheh...

ala adam.. ko kan gaji 6k.... allowance ko lagi.. mau cecah 10k..

ps: MUSIN BATTERY KONG.... pada mereka yang memiliki kereta berhati hati tunggu giliran anda...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin