Jumaat, 19 Disember 2008

Histeria.....

.
continue memblogkan diri.... aku baru ajhe pulang dari menonton cerita yang baru hari ni dipertontonkan pada umum... ya cerita histeria....

actually aku memang dah plan awal dah nak layan citer ni pada first day tayangannya... so apa lagi plan gi layan movie ni ngan housemate aku dan member officemate dia.... boleh plak kitorang memang layan citer ni midnight and pada malam jumaat... damm scary.... hahahahha...

so pada aku jalan cerita dia occay lahh menarik... dan boleh membuatkan seseorang tu menjerit sambil menyebut mak kau sebanyak 2 kali occay... dan ada gak yang hampir hampir kena histeria.... biasalahh macam macam ragam ada...

dengan barisan pelakon yang sememangnya dapat memegang watak remaja membuatkan lagi cerita ni nampak menarik... di samping beberapa pembantu pelakon.. seperti watak tukang kebun.. yang dipegang oleh Bro Kaza yang sememang nyer dapat memengang watak muka ala ala mengerunkan... heheheh...

kalau korang semua nak tau pasal sypnopsis korang boleh lah google kat Wikipedia.. rasanya ada... untuk review lebih lebih... nanti dah macam tak best plak pada mereka yang tak nengok lagi kan.... apa kata korang gi ajhe nengok... dan pada aku lahh tak rugi pun rm10 melayan citer ni.... tu pun kalau korang memang minat cerita macam horror horror ni... dan nengok secara focus... hehehe...

dan yang best nye aku rasa citer ni dah lama siap... dan.. rasanya ia lebih awal siap dari cerita Congkak... coz dubbing suara Mr MRajoli... menggunakan suara sebenar beliau... hehehe ntah lah kan.. kenapa ditayangkan lambat... atau maybe scene tu just pendek... so cepat buat kot... ntah... hehehe..

occaylahh malas nak review panjang panjang.. aku bukannya... blogger movie tegar pun... nak review selengkap boleh.. ehehehhe.... cuma apa yang aku leh share.. jalan cerita dia memang menarik... shoot dia pun not bad... warna dan cahaya pun ala ala menunjukkan cerita tu nampak scary ajhe... hehhehe...

so pada korang yang belum... nengok gi lahh nengok... aku pun rasanya tak rugipun kalau aku nak nengok lebih dari sekali... hehehehe... occaylahhh... stayTuned...

ps: thread ni lebih awal dari ada event aku sebenar.... hehehhe oleh kerana thread ni tak memerlukan gambar untuk diedit bagai.. so aku dahulukan... nantikan thread mengenai farewell member aku occay...

TakSangkaYe.
.

4 ulasan:

shah berkata...

"dan boleh membuatkan seseorang tu menjerit sambil menyebut mak kau sebanyak 2 kali occay..."

cam aku kenal je sape yg berkeupayaan menyebut maka kau sebanyak itu..kekekeke

sukahati berkata...

ko histeria tak?

saper saper laa berkata...

ish shah... suka ati org tu laaa dia nk "ooo mak kau" ker aper ker.. cbuk laa ko... tp aku tgk citer ni cam biasa jer.. siap ngantuk lg... bkn citer x best, tp x cukup thrill lah... biasa jer.... hahahhahah

qishaya berkata...

abercrombiefitch.uk.com propose Concise design model, whether it is Abercrombie fitch or a shirt, jacket is a good array oh.Ultra-Zan’s pants manner. buy Abercrombie Make up your body a little less than the curve.Abercrombie sale Easily with any clothing, different shoes and boots with different styles. Both kind, genial comfort, you can also cool very special Abercrombie .Designed to highlight hurtful the chest, waist and hip, quite close, sexy extraordinary.Companies consider the use of at least 4 time in-gravity Japanese market. Ginza stockroom Abercrombie & FitchAbercrombie Sweaters may be the most costly ever built one of the flagship storeroom, flagship stockpile in cheap Abercrombie compared to superior construction expenses for 1800-2000 million. The circle spokesman said in Tokyo supplies opened for the Abercrombie & Fitch's worldwide growth policy in provisos of a very important measure. Ginza supply is the circle's first mass in Asia, the business campaign to open next year in Fukuoka, Japan, out of a moment Asian restaurant. However, abercrombie stores the spokeswoman did not disclose more shop list.present high level and high assess clothing for youngsters. The food extended of Abercrombie and Fitch embrace not only casual wears,breitling watches, shirts and dresses for the youngsters but it also includes luxury matter such as perfumes and discount Abercrombie accessories. The new limit of yield from Abercrombie and Fitch has superb designs for kids and teenagers. The strain is also recognized for its advertisements,model watches, where you have physically attractivpoorly clad men and women, who begin vigorous, abercrombie outlet enthusiastic, smart and outgoing.Abercrombie 2010

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin