Rabu, 24 Disember 2008

Nidji In Tha Zouk.....

.
ya.. kali ni aku sharing performance Nidji plak... hehehe... so pada mereka yang nak nengok full version... lehh lahh menonton di Channel[
V] saluran Astro..... pada 24haribulan kul 7malam gitu... korang lehh nengok full lahh event ni.. hehehe.. kat sini aku just sharing beberapa video yang sempat aku capture... layanni dehh...


Heaven


Bila Aku Jatuh Cinta


Child


Laskar Pelangi


Hapus Aku


Biarlah


Shadows

Superb dan bertenagakan performance mereka... hehehhe aku cukup puas hati gi layan persembahan dorang ni... heheheh memang tak rugi beb.... hehehe if ada lagu pastinya akan aku join lagi... hehehe... so selamat melayan pada korang ye.... stayTuned...

TakSangkaYe...
.

1 ulasan:

bimouw berkata...

you did great @ NIDJI Showcase ..

NIDJIholic Indonesia ..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin