Isnin, 17 Mac 2008

Ahad 16 March....

.
Hemmm.... hari ni nye activiti... tak ada apa.... apa yang aku buat bangun lewat... around kul 11 macam tu... tu pun sebab one of member aku called citer pasal zoom in.... tiba tiba ajhe dia called... dah lahh guna no lain... aku pun main layan walaupun agak blur blur... bila dia citer pasal band Hujan... huhuhuh

then aku bangun kesengalan berlaku pada aku... keletihan semalam masih lagi terasa pada badan aku ni... mau tak nye... 12 jam beb layan concert... dengan beberapa minit sahaja ko duk dan selebih nye ko layan... dengan berkejaran... dari satu stage ke satu stage... ada 4 stage kat situ... aku tak sempat nak buka thread tu... nanti aku citer ok....

so member aku yang nak sponser ticket zoom in ni inform dia tak dapat join... coz ada hal.. preparation presentation katanya... hehehhehe gigih ko pza... kagum aku ngan ko... heheheh... apa apa pun thanx.... pada mula nya aku blur nak ajak siapa gi ngan aku.. huhuhuh.....

ngan mula mula si pijul... dia kata dia tak larat nak kluar coz dia pun sama layan concert sunburst ngan aku smalam (sabtu)... then aku called member aku sorang ni si adul... tiba tiba dia reply... dia nak study malam tadi... (study apakah.. dia nak ambil exam sibel ke... or... dia nak ambil exam blogger huhuhuu....) so aku try member aku yang jarang menolak kalau aku ajak bab bab entertaintment ni... si Mally... dan jawapannya ... JOM....

then... hari ni (ahad) juga lahh network card aku rosak.. hanjing betul lahh... ada ada ajhe nak habiskan duit aku... so before gi layan zoom in Elyana... aku gi digital mall dulu... niat hati nak beli network card ajhe... tapi biasalahh... dah sampai sana.. finally beli card reader and dvd kosong... kopak duit aku... cis...

so after that gi makan kat kedai Sup Herba kot... kat pantai dalam... coz nak ambil ticket kat Pza.. dia yang dapatkan ticket Zoom In bersama Elyana... hehehhe thanx Pza... dah makan then around 8 kitorang pun ke Angkasapuri...

Malam tadi.. Zoom in Besama Elyana... Selain Elyana turut ada artist lain Meet Uncle Hussin, Hujan, Coco (band yang selalu mengiringi Elyana bila perform live) dan Ikhwan (aku tak tau budak ni siapa.. but dia kata maybe dia akan ke World Championship Performing Arts kat LA nanti ala yang Dina Malaysian Idol pernah menang Gold Medal tu...)

Sambutan event malam tadi... memang hangat... aku nengok penuh auditorium tu... hehehhe siap ada yang duk kat tangga laluan tu lagi... dan ada yang berdiri... hehehehe... sambutan hangat lahhh... hehehehhehe so habis ajhe layan... aku ngan mally pun balik... sampai kat kereta tak lehh nak kluar... kereta kena block... terpaksa tunggu and call owner kereta yang memblock kereta kitorang...

then dah tu... lepak minum kat sekyen 14... medan selera 221 kalau tak silap aku lahh nama dia... ala yang kat depan amway tu... area kilang tu... lepak minum sambil borak berdua... yang tak best nya kat situ... boleh plak pelayan kedai tu suruh kitorang duk kat dalam time kitorang nak order air buat kali ketiga... sebab dia kata nak lama kena duk dalam... apa kes.. tak leh duk luar... ingat kitorang tak bayar ke... tempat tu satu ajhe aku tak suka dorang ni... kurang respect pelangan.. what ever....

so settle around kul 1 pagi gak lahh so aku pun balik rumah.. setup pc aku ni balik ngan network card baru... so online... badan ni still tak sihat sangat.... hemmm ngan tak lehh tido... memang besok(jap lagi) aku MC lahh nampaknya.... memang tak berapa nak well badan ni... hemmmm ok lahh nanti aku citer lain ye... tak larat lahh....

p/s: sorry kali ni tiada gambar.. coz time zoom in tak leh capture gambar....


1 ulasan:

hazifah berkata...

ahahhaha...aku nmpk ko beriya nyanyi sama2 ngan penonton lain kat audi tuh..semangat btl la...(^_^)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin