Isnin, 24 Mac 2008

Bday Faizal Anak KakGie....

.
Nak duk bercerita pasal aktiviti aku pada sabtu lepas.... kalau ikutkan planning before nak gi umah kakgie ni.... aku nak gi cari bola bowling... tapi dah aku pun gi pickup si Ika kul 2 apakah nak cari bola nye.... then lepas tu aku ni kenalahh patah balik nak ambil gambar yang kakgie pesan untuk cucikan.... lagi lahh tak sempat... so aku plan after dari rumah kakgie baru gi cari bola...


then pergi lahh ke pj tempat aku proses gambar tu... dekat area rumah aku ajhe... sekali sampai sampai... hampeh nye kedai.... boleh plak dia kata tak proses lagi.... ngan muka slumber dia kata bukan dia yang take order tu.... orang sebelum aku pun kena gambar dia tak siap... padahal kat situ tertulis ready on 3pm.... dan time tu kul 3.30 ok.... dah lahh lambat.... aku ke rumah kakgie..


then dah geram punya pasal teruskan jua ke kajang.... dah lahh hujan... jammed tak yah cakap lahh sabtu plak tu... hemmm sabarkan ajhe lahh KL kan.... buka Kehh Yell Lahhh kalau tak jammed... hemm so sampai umah kakgie kul 4.30 macam tu... sampai sampai aku ngan ika salam ngan kakgie... abg zul.... then apa lagi... perut lapar... beb.... memang tak makan lagi tu....


menu hari tu... mee rebus... nasi impit... lontong... kuah kacang... sardine roll.. (roll ke kakgie.. mcam karipap ajhe cuma dia panjang... tapi sedap... coz sardine kan...) nasi kuning... not bad... rendang ayam memang sedap.... dan ada satu kuih tu ala ala kuih lapis... atas dia santan... hemmm memang sedap.. aku siap tambah berkali kali... heheheheh sorry lahh aku tak sempat nak snap gambar... sebab lebih sedap melantak ok....


heheheheh time tu memang tak sempat nak ambil gambar sangat... tak tau kenapa.... maybe satu aku segan kot... wakakkakaka segan ke kakgie kekdahnye... hehehehhe maybe hujan kut menyebabkan aku lebih seronok duduk mengayam ketupat and buat lawak ajhe ngan si ika, kunyeet and hadek.... before menanti kehadiran lisa, kakjay one family.....


so around kul 7 aku ngan ika pun gerak balik... tak sempat nak lepak lama lama ngan groupie semua.... hehehhe nak buat macam mana malam tu ada lagi event kat Nailis... dah lahh nak kena ke Shah Alam balik ambil kek... hemmmm tak apa lahhh apa pa pun Happy birthday pada Faizal.. anak Kakgie and Abg Zul.... thanx 4 dah jemputan ke majlis... hehehhehehe...
layanz....
.

2 ulasan:

kunyeet berkata...

mana gamba besdey boy nyer???????

KeMatZ berkata...

hehehehehe.... tulah pasal tak sempat nak snap ok... seronok sangat menikmati hidangan yang disediakan... nak nak kuih ala ala kuih lapis tu... apa nama dia ye KAKGIE.....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin