Khamis, 25 Jun 2009

With Ika Nabella at Warung William....

.
ai... apa kali ni EnKematz nak merapu ye... erkkk ntahlahh aku pun tak tau nak merapu apa... cuma just sajhe nak sharing story yang hampeh.... selasa lepas... after habis kerja... kali ni balik awal.. around 7.30mlam... then sajhe ajhe.. roger si joker... kat Ym... just taip.... William... tup tup si Romie... sms... jom... coz dorang belum dinner.....

so aku pun on ajhe lahh aku pun belum makan lagi... tup tup sampai... nengok selain si Joker and Romi... si Apu pun ada... and another suprise Ika pun ada.... hahahha... taksangka ye... lama gak tak jumps si adik Ika ni... well dia ni busy berlakon ajhe skrang... heheheh....

hemmm as biasalahh aku ke mana mana.... memang tak pernah tinggalkan my babyG9... kecuali gi kerja ajhe... hehhehe.... turun mamak kat bawah apartment aku ni... so... cam biasa... snap snap gambar... look... si Ika ngan bigGlass.... Laici Longan... wow...

so lepak sambil makan.. sambil borak borak.. citer perkembangan career si Ika.. tanya pasal member member dia... and terselit gak lahhh citer citer lawak merapu mencarut bagai semua... biasalahh kan... lawak lawak bengong... kalau didengari oleh mereka yang jujur bendul ayam mesti rasa wierd giler perbualan kitorang... wakakka.. tapi nak buat macam mana dah yang dengar tu jujur bendul ayam.. tak lehh beza kan jokes ngan lawak... wakakkaka... choiii...

lama gaklahh kitorang lepak... bila semua dah kenyang kitorang pun gerak pulang... hehehhe... so gitulahhh... banyak gak yang disembangkan malam tu... so ada gak benda yang diplan... or nak tau apa.... erkk nantilahh di lain thread aku citer... kalau ada lahh wakakka.. kadang kdang aku ni propa ajhe lebih... padahal benda nyer tak ada pun... wakakka.. k.....

so stayTuned terus... mengunjungi HampehDotComZone.....

TakSangkaYe...
.

8 ulasan:

NoraJoey berkata...

alamak air ika menarik...time2 aku pose nih nmpk sedap lak air tuh..huhuhu..aku jugak yg tak lepak ngan korang lg kan??huhuhu

sukahati berkata...

ooo....dia belakon zati n mawas kan...baru tahu nama dia...wahaha

err...dia dr realiti tv mana?? apesal aku tak kenal?

romi flizz berkata...

lawa pic maman amik..nice..

romi flizz berkata...

i yang ke-4 komen..

Adam Arjuna berkata...

sentap.. lep[ak tak hajak lagi...

***choiii

KeMatZ berkata...

NoraJoey... ko mana nak lepak ngan kitorang ni... ko lepak ngan JUTAWAN and the geng ajhe.... erkkk..

Sue... yup.... pelakon zati & mawas... hehehe... di ni AF6.... time AF6 kan ko gigih ngan Riz.. tu yang ko tak kenal... wakakka..

romi... motif maman maman bagai.... choiii... ko ingat ni blog artist nak chop chop tempat kebereapa comment...

adam.... bukan ko gi layan transformers ke... joker inform kitorang... kantoi...

Laston M Nainggolan berkata...

Wah salam dong sama si Cantik, he,,he,,

salam ya Kemaz

KeMatZ berkata...

baik bro...

akan ku sampaikan salam itu..

heheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin